Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg
Rolig julklapp

Rolig julklapp

Ge bort en rolig julklapp i år - ge bort en upplevelse!

Golden Moments säljer unika upplevelser runt om i Europa. Överraska i år och köp en rolig julklapp som sent kommer glömmas. Kolla in våra speciellt utvalda tips på en rolig julklapp. Köp en rolig julklapp från Golden Moments och vi kan lova en lyckad jul!


Har du svårt att välja? Köp en presentbox eller presentkort med ett urval av upplevelser och den som får presentkortet kommer garanterat att hitta en rolig julklapp till sig själv!

Tips på rolig julklapp:

Se alla våra upplevelser för fler tips på en rolig julklapp:

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Floating i Stockholm Jag fick en floatingupplevelse av min man i present. Det var en fantastisk upplevelse att få vila ostört i flytariet, glida mellan sömn och vakenhet och jag kom upp otroligt utvilad. Det sägs att floating motsvarar 6 timmars sömn och jag gick ut upprymd över att känna mig så utsövd.
Med 2 barn under 3 år brukar jag aldrig sova ostört. Nästa gång blir det min mans tur, han lider också av sömnbrist. Susanne

Trusted by