Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Frequently Asked Questions

Den säger att koden redan har aktiverats

Oops - det verkar som om du redan har aktiverat din biljett i vårt system innan ... det finns ingen anledning till panik!

Om du har aktiverat din biljett nyligen, bör du ta emot ett e-postmeddelande inom 3 arbetsdagar från den dag då din aktivering.

Om du aktiverat din kupong mer än 3 arbetsdagar sedan, kontrollera din spam eller skräppost låda som ibland våra mejl hamna där.

Vänligen låt oss veta om du inte har fått det och kontakta oss om det har varit mer än 3 arbetsdagar sen du löste in din kupong. Glöm inte att berätta din verifikationsnummer när du kontaktar oss så att vi kan hjälpa dig snabbare.

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Overnight Romantic Outdoor Experience in the Swedish Nature for 2 - Sweden Det här är garanterat den mest annorlunda övernattningen vi haft, och en av de tervligaste. Att sova så högt upp i en stuga/koja var riktigt mysigt. ..

Trusted by