Förverkligar dina drömmar för 24 år | 1999-2023
Företags Aktivering

Vi lyssnar. Vi utvecklar. Vi levererar

Här på Golden Moments kan vi förse dig med en rad företagspaket utformade för att positivt påverka din relation med dina anställda samt förbättra din kundbas och uppnå dina affärsmål.

Oavsett om du vill införliva ett belönings- och erkännandesystem för din personal eller för dina kunder, kan vi hjälpa ditt företag att upptäcka de bästa incitamentslösningarna som levererar mest för ditt företag. Incitamentera din personal och utveckla ett kraftfullt, men ändå lätt att implementera, belöningssystem för anställda för att känna igen din personal och hålla dem motiverade.

Oavsett om du vill belöna ditt team för att nå försäljningsmål, utmärkelser för långa tjänster, jubileum på jobbet eller som tävlingsvinnare, kan vi tillhandahålla det perfekta belöningsschemat för din personal.

Hur kommer anställdas belöningar att gynna mitt företag?

# Öka arbetsplatskulturen
# Öka produktiviteten på jobbet
# Öka personalens moral
# Bättre engagemang med anställda
# Behåll topptalanger
# Ingjuta en känsla av syfte

Golden Moments kan organisera den dagliga driften och administrationen av Long Service Rewards, Employee Benefits Schemes och diverse andra Belönings- och erkännandescheman som du kanske vill implementera för att växa ditt företag. Vi kan erbjuda en rad incitamentslösningar för anställda inklusive:

> Julklappar
> Poängbelöningsplattform
> Kanalincitament
> Incitamentresor
> Teambuilding
> Kunskapsutmärkelser

Med verksamhet i 17 länder över hela Europa och resten av världen, handlar vi alla om att "uppmuntra åtgärder" för att förbättra din verksamhet. För arbetsgivare kan vi leverera prestationsförbättringar, för säljteam stimulerar vi motivation för att få dem att överträffa målen, för varumärken och byråer hjälper vi dig att sälja fler produkter och tjänster.

Vi har framgångsrikt kunnat hjälpa ett brett utbud av blue chip-företag, inklusive: Kellogg's, Ogilvy, Budweiser, American Express, Bodyform, SAP, Microsoft, Fedex, Publicis, ING, Footlocker, AEG, HP, ASDA, IBM ... och många fler nöjda kunder.

Vår etablerade belöningsplattform för anställda, Work Honours låter dig sätta upp dina företagsmål, automatisera belöningar och hålla ditt företag framåt, allt i en revolutionerande plattform.
Upptäck hur Work Honors kan gynna ditt företag här ...

Om du letar efter komplett prisinköp och uppfyllelsehantering erbjuder vårt systerföretag Prize Professionals prisuppfyllelse, specialistvinnarehantering, kundsupport, kampanjidéer och end-to-end-hantering som en partnerbyrå till din nästa incitamentskampanj.
För mer information om någon av de förbättrade tjänsterna som beskrivs ovan, besök Prize Professionals här ...

Alternativt kan du ringa vårt företagsteam idag på +44 (0) 2393 877130 eller maila oss på corporate@goldenmoments.com för att diskutera hur du kan införa ett framgångsrikt belönings- och erkännandeprogram med Golden Moments!


12
Months
Voucher valid for : 12 Months
FREE exchangeable, open-dated vouchers
Instant email voucher
Delivered to your inbox 24 hours a day
Unique gift packaging
Learn more about our packaging options

Check out our range of corporate services

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Chokladprovning i Borås Gillar du choklad så får du inte missa detta! Mums!! Anita

Trusted by
Live Hjälp
Hej, jag heter Anna. Hittar du inte vad du sökte efter?..