Förverkligar dina drömmar för 18 år | 1999-2017
Varukorg
Presenttips till studenten

Presenttips till studenten

Utspringstider närmar sig! Examen tar man bara en gång i livet, fira studenten med en unik gåva eller spännande upplevelse från Golden Moment.

Sjung om students lyckliga dagar!!!

Examens tid och utspring närmar sig med stormsteg. Har du en släkting eller nära bekant som tar studenten? Söker du den perfekta studentpresenten? Då har du kommit helt rätt!

Ge bort en minnesvärd gåva eller present som sent kommer att glömmas. Ett bungyjump hopp, chokladprovning, luftballongsseglats... Hos oss kan du finner det som passar den du skall uppvakta allra bäst!

Golden Moments tips på presenter till studenten

Se gärna vidare under våra andra sektioner

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Overnight Romantic Outdoor Experience in the Swedish Nature for 2 - Sweden Nu var det ett tag sedan jag gav bort det här men jag minns det fortfarande som en mycket prisvärd överanttning. Visserligen lite dyrare än en kväll på ett hotell men nu känns det som att vi fick en skog för oss själva med bastu bad och allting. Britta

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Presenttips till studenten?