Förverkligar dina drömmar för 24 år | 1999-2023
Företags Aktivering
Experience Hunters

Hos Golden Moments hittar du unika och annorlunda presentidéer för speciella tillfällen. För att göra upplevelsen extraordinär, låt mottagaren glädjas med ett personligt presentkort. Golden Moments är välkända Experience Hunters, sedan 1999 har vi sökt över hela världen efter upplevelser värda att dela med sig av. Med tusentals nöjda kunder över hela Europa känner vi oss mer sporrande än någonsin att sätta guldkant på tillvaron för våra kunder.

Så gör som så många andra, skäm bort dig själv eller dina närmaste med en upplevelse från Golden Moments; det kommer garanterat att uppskattas!

…den mest minnesvärda presenten du kan ge bort!

PER TELEFON

Kontakta vår trevliga kundservice, så kommer ni få all hjälp ni behöver för att hitta en passande upplevelsepresent och få alla era frågor besvarade.

ONLINE

På vår hemsida kan du köpa värdebevis på ett tryggt sätt, aktivera värdebeviset ("lösa in") och finna svar på dina frågor. Klicka runt på vår hemsida och du kommer förundras över alla upplevelser vi har för dig

PARTNERS

Många företag och reklamagenter utnyttjar våra tjänster för att erbjuda sina kunder de bästa upplevelserna världen över.
Golden Moments digitala plattform erbjuder fantastiska möjligheter att specialanpassas snabbt och kostnadseffektivt till er verksamhét och målgrupp.

PÅ JOBBET

Med vår expertis och kreativa incitamentlösningar har Golden Moments värdebevis och presentkort valts av ett flertal välkända svenska och internationella företag.
Kontakt
Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Vinprovning i Malmö Jätte trevlig provning. Anders

Trusted by
Live Hjälp
Hej, jag heter Anna. Hittar du inte vad du sökte efter?..