Förverkligar dina drömmar för 19 år | 1999-2018
Varukorg
Svensexa

Svensexa

Här har vi samlat våra tips på aktiviteter för en lyckad svensexa.

Söker du efter aktiviteter för en svensexa. Vill du överraska din vän, bror eller far med något riktigt speciellt denna för hans svensexa? Ta då en titt på vilka aktiviteter och event Golden Moments har att erbjuda för er svensexa!

Oavsett om ni gillar motorsport, äventyr eller vill ägna er åt någon lugnare, mera avkopplande aktivitet på er svensexa så har Golden Moments breda utbud av aktiviteter alla förutsättningar för att skapa en perfekt svensexa.

Välj Golden Moments som partner för er svensexa. Våra experience hunters har över tio års erfarenhet av att ordna aktiviteter för svensexa. Vi vet vad som krävs för att göra er svensexa speciell! Välj ett av våra färdiga paket för er svensexa eller kontakta oss så kan vi skräddarsy er svensexa efter era behov.

Populära aktiviteter för en svensexa:

Se bland våra andra upplevelser för fler tips på aktiviteter för en svensexa:

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Provdykning för 2 i Göteborg Varken jag eller min tjej hade testat tidigare så jag tog tag i det med en annorlunda födelsedagspresent i sommras. Det var defintivt uppskattat och jag tänker prova igen, antingen här i göteborg eller på semester utomlands i riktigt vatten. K. H.

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Svensexa?