Förverkligar dina drömmar för 19 år | 1999-2018
Varukorg
Experience Hunters

Hos Golden Moments hittar du unika och annorlunda presentidéer för speciella tillfällen. För att göra upplevelsen extraordinär, låt mottagaren glädjas med ett personligt presentkort. Golden Moments är välkända Experience Hunters, sedan 1999 har vi sökt över hela världen efter upplevelser värda att dela med sig av. Med tusentals nöjda kunder över hela Europa känner vi oss mer sporrande än någonsin att sätta guldkant på tillvaron för våra kunder.

Så gör som så många andra, skäm bort dig själv eller dina närmaste med en upplevelse från Golden Moments; det kommer garanterat att uppskattas!

Kontakt

 
Ditt namn *
Kontaktmetod *
Din e-postadress *
Ditt telefonnummer *
Ditt meddelande *
Beställ nr. / Värde nr.
Om du redan har en kupong, för att hjälpa till med din förfrågan snabbare ber alla de koder som visas på din voucher ovan.
Ange följande kod
captcha

Adress
Golden Moments Worldwide Ltd Avd. AA1017 202 29 Malmö Sverige
E-post
kontakt@goldenmoments.se
.
Customer Services
Måndag : 10:00-18:00
Tisday : 10:00-18:00
Onsdag : 10:00-18:00
Torsdag : 10:00-18:00
Fredag : 10:00-17:30
Lördag : Stängd
Söndag : Stängd
Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Overnight Romantic Outdoor Experience in the Swedish Nature for 2 - Sweden Nu var det ett tag sedan jag gav bort det här men jag minns det fortfarande som en mycket prisvärd överanttning. Visserligen lite dyrare än en kväll på ett hotell men nu känns det som att vi fick en skog för oss själva med bastu bad och allting. Britta

Trusted by
Live Hjälp
Hej, jag heter Anna. Hittar du inte vad du sökte efter?