Förverkligar dina drömmar för 24 år | 1999-2023
Företags Aktivering

Vinprovning för 2 i Malmö

Upplev en härlig kväll där ni får prova på olika viner och lära er mer om vinet och dess historia. Ge bort en garanterat uppskattad present - en vinprovning för två!
  • Pris: 1050 Kr
  • Antal:
Öka på dina kunskaper om vinets historia.
Öka på dina kunskaper om vinets historia.
Få veta mer om vinets skapande.
Bli en riktig vinkännare!
Lär känna de goda vinerna.

Vinprovning för 2 i Malmö:  

Din Upplevelse

Låt era sinnen öppnas och följ med på en provning av 8 utsökta viner från hela världen. Tillsammans med ett par utvalda tilltugg och mycket prat om mat och vin går vi igenom vad som passar bäst ihop. Förutom att vara en njutfylld upplevelse ger vinprovningen många nya kunskaper som ni kan få stor användning av i framtiden.

Perfekt för er som är ute efter en avslappnad upplevelse och samtidigt vill lära er mer om hur man sätter ord på vinets doft och smak. I framtiden är det sedan ni som kan agera sommelier på hemmamiddagarna!

Viktig Information

Minimiålder för vinprovning är 18 år.

Vädret

Vädret påverkar ej upplevelsen.

Tidsåtgång

Vinprovningen tar ca 2 timmar och 15 minuter.

Antal Personer

Upplevelsen är för 2 personer men cirka 20 personer kommer deltaga på vinprovningen.

Åskådare

Tyvärr är åskådare ej välkomna till upplevelsen.

Klädsel

Du bör bära bekväma kläder för denna upplevelse.

Tillgänglighet

Bokning efter tillgänglighet. Bokning bör ske i god tid då det blir fullbokat fort. Vanligtvis provning två gånger i månaden under vardagar kl 19.00

Plats

Malmö

Kod : SWEWI7

Vinprovning för 2 i Malmö:

View Locations

Vinprovning för 2 i Malmö: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
8.5 / 10

gott vin
Inget att klaga på, det var gott och informativt, jag och min man hade en trevlig kväll.
A.S
9 / 10

Vinprovning
Tyckte inte alla viner var jättegoda men det var en bra variation på vinerna och allting kändes bra genomfört. Hela mitt sällskap var nöjt med provningen och vi hade en trevlig kväll.
E
8 / 10

Bra viner
En bit att köra men jag är mycket nöjd med arrangemanget! :D
Sofi
8 / 10

En trevlig provning
Trevlig provning för mig och min fru, de andra som var där var också trevliga så det här rekommenderar jag absolut för alla som vill testa en provning utan att behöva betala massor för att få vara ensamma med sommelien.
Sami
9 / 10

Vinprovning för 2 i Malmö: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Vinprovning för 2 i Malmö: Tillgänglighet

Bokning efter tillgänglighet. Bokning bör ske tidigt eftersom det blir fullbokat fort. Vanligtvis provning en gång i månaden under en vardag kl 19.00

Vinprovning för 2 i Malmö: Fascinerande fakta

Genom att låta vindruvor ligga en tid har man i princip skapat vin. Därmed har vin funnits så länge vindruvor har funnits. Vinodling däremot har funnits sen ca 6 000 f.Kr. Det var i gamla Persien, på Kaukasusbergen, som man började odla vindruvor för vinframställning. Vinodlingen spred sig till babylonierna och runt hela Medelhavet. Romarna stod för spridningen till hela det område i Europa där man idag odlar vin i större skala. På 1860-talet slog vinlusen till och slog ut större delen av vinproduktionen i Europa.

Lösningen på problemet kom genom att importera resistenta vinstockar från USA och på dessa ympa sticklingar. Det tog ända fram till andra världskrigets slut innan vinodlingarna återhämtat sig från vinlusangreppet. Först runt år 1900 lyckades man med jäsningen tillräckligt väl för att tillverka vin som vi känner till det idag. Idag finns en utbredd vinkultur i världen som gjort vin till mer än bara en måltidsdryck. Runt om i världen anordnas olika typer av vintävlingar samt vinprovning är en populär företeelse bland vinälskare och intresserade.
Att känna till viner har vuxit till en stor och populär hobby som många människor numera ägnar sig åt. Att kunna servera ett fint vin till middagen med goda vänner är något många vill kunna briljera med, och därför har vinprovningar och vinkurser det senaste blivit mycket populära.

Att samla på sig fina viner är för många också en hobby, och många drömmer säkert om en egen vinkällare. Vin är idag en hel vetenskap för sig, och det finns ett outtömmligt utbud av vintidningar, vinprogram i TV, vinresor och vinprovningar.

Vinprovning för 2 i Malmö: Inte övertygad än

Vinprovning för 2 i Malmö: Restriktioner

Minimiålder 18 år
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 10000 erfarenheter i Europa, UK och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 1050 Kr
  • Antal:

Vinprovning för 2 i Malmö: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Whiskyprovning i Stockholm Väldigt lyckad kväll hade vi med denna provning. Kan verkligen rekomenderas! Lars Nilsson

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Vinprovning för 2 i Malmö? ..