Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Personal Shopper i Göteborg

Har du alltid önskat att få professionell hjälp med ditt klädval, vilka färger som passar dig och vad som går bäst med just din kroppsform. Nu kan drömmen bli sann men en Personal Shopper. Tillsammans hittar ni de färger, former och trender som passar just dig bäst .
  • Pris: 2099 Kr
  • Antal:
shopper

Personal Shopper i Göteborg:  

Din Upplevelse

Låt en professionell stylist hjälpa dig med klädvalet! En trend som blir allt mer tydlig, är att ta hjälp av en professionell stylist som följer med ut på shoppingrundan och guidar Dig till en garderob som passar perfekt. En stylist tar hänsyn till Dina färger, kroppsform och Din personliga stil när det gäller att hitta kläder till just Dig.

Inför denna upplevelse bör Du till Din personal shopper lämna önskemål på vad Du önskar få hjälp med, exempelvis festkläder, representativa vardagskläder, praktiska vardagskläder eller kanske en ny basgarderob.

Skulle någon hellre vilja göra en grundläggande färg- och stilanalys där det även ingår sminkning, sminkrådgivning, rekommendationer på lämplig hårnyans samt färg- och stilpass med individuella rekommendationer, så sker detta i stylistens lokal i Lerum.

Viktig Information

Upplevelsen gäller för en person. Vänligen förbered en inköpsbudget inför upplevelsen.

Väder

Denna upplevelse påverkas inte av vädret.

Tidsåtgång

2 timmar

Antal Personer

Upplevelsen gäller för en person

Åskådare

Enligt överenskommelse

Klädsel

Bekväm klädsel

Tillgänglighet

Bokning för en Personal Shopper kan bokas året runt

Plats

Göteborg

Kod : SE017b

Personal Shopper i Göteborg:

View Locations

Personal Shopper i Göteborg: Tillgänglighet

Bokning för en Personal Shopper kan bokas året runt

Personal Shopper i Göteborg: Fascinerande fakta

Har du någonsin känt att du bär samma kläder dag ut och dag in? Att du har samma färg på alla kläder? En personal shopping & stilrådgivning i Göteborg kan vara precis vad du behöver för att äntligen få ordning på din basgarderob. Ta chansen att verkligen få de rätta tipsen och råden med hjälp av våra personliga rådgivare inom shopping. De kan ge dig värdefull information om både din kroppsform och vilka kläder som passar just dig. Ofta händer det att man blundar för sina små skavanker och vänjer sig vid dem. Man tror att man döljer dem, men ibland kan man till och med framhäva dem och då är det bra med en personlig rådgivare! Oavsett vilken personlig stil du har så behöver du en mängd bra basplagg som klär just din kroppsform, färg och stil. Sedan kan du variera din stil med hjälp av accessoarer, skor, toppar, slipsar m.m. från rådande trender och mode. Med andra ord är det smartare att primärt klä sig efter ens kroppsform och personliga stil och sekundärt det som vi kan ta till oss från modet om det passar. Stilen skall också börja underifrån, d.v.s välj underkläder som gör att dina kläder sitter snyggt. Förutom våra kläder så är också valet av glasögon, hårfärg och make-up avgörande för helhetsintrycket. Första intrycket ges ju sällan en andra chans. Personal shopper & stilrådgivning är den perfekta upplevelsen för dig som vill sätta färg på tillvaron! Möt livet med en helt ny garderob som garanterat passar just dig!

Personal Shopper i Göteborg: Inte övertygad än

Personal Shopper i Göteborg: Restriktioner

För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 2099 Kr
  • Antal:

Personal Shopper i Göteborg: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Ölprovning för 2 i Malmö Tack för en lyckad och mycket uppskattad kväll för mig och mina kollegor! Rolf

Trusted by