Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Lyxig Makeup i Göteborg

Är du eller någon du känner i behov av en ny look? Testa då vår lyxiga makeup makeover som garanterat ger ett uppskattat lyft!
  • Pris: 599 Kr
  • Antal:
Varma eller kalla toner?

Lyxig Makeup i Göteborg:  

Din Upplevelse

Denna lyxiga makeup makeover hjälper dig att hitta dina färger och toner med hjälp av en profesionell makeupartist. Du får en snygg makeup medan makeupartisten steg för steg berättar för dig vad hon/han gör. Att ha en makeup som passar för olika tillfället i livet, och naturligtvis altlid återspeglar dig själv, är viktigt. Du ska känna dig nöjd med ditt utseende, och en bra makeup kan hjälpa dig lite på traven.
Du får under sminkningen också tips på hur du under vardagen kan lägga en professionell makeup själv.

Viktig information

Du måste vara minst 16 år. Personer under 18 år behöver målsmans underskrift.

Avbokning måste göras genom att kontata spat senast kl 18 dagen innan.

Tidsåtgång

Beräknad tid för Lyxig Makeup är cirka 50 min.

Antal personer

Du tas om hand tillsammans med salongens övriga kunder.

Åskådare

Åskådare är tyvärr ej välkomna.

Klädsel

Plagg du trivs i.

Tillgänglighet

Lyxig Makeup kan bokas året runt enligt salongens öppettider. mån-fre 10-18
lördag 11-16

Plats

Göteborg, Nordstaden

 

Kod : SE032b

Lyxig Makeup i Göteborg:

View Locations

Lyxig Makeup i Göteborg: Tillgänglighet

Lyxig Makeup kan bokas året runt enligt salongens öppettider: mån-fre 10-18
lördag 11-16

Lyxig Makeup i Göteborg: Fascinerande fakta

Till skillnad från förr i tiden används inte smink för att visa status, utan mer i vardagen som ett sätt att dölja små skavanker. Makeup är idag ett dagligen återkommande inslag i många kvinnors liv. För många känns det naturligt att lägga en vardagsmakeup innan de går till arbete och skola. En vardagsmakeup behöver inte vara avancerad, utan ska gärna kännas som en förstärkning av ansiktets linjer och färgskalor. Många upplever det dock som lite svårt att få till en behaglig vardagsmakeup, och därför vänder man sig till en makeupartist, som får hjälpa till att ta fram en makeup som är individuellt anpassad för varje kvinna. En makeupartist har kunskap om hur man bäst hanterar varje ansiktsform, och vilken makeup som gör ansiktet mest rättvist. Att måla sig ska kännas naturligt, och det är ett nyckelord varje makeupartist strävar efter att uppnå. Det finns som bekant en uppsjö av färger inom makeupen, och det kan vara svårt att hitta rätt i makeup-djungeln.

Att anpassa din makeup efter ansiktsform och dina egna färger, kan hjälpa dig att ge ett seriösare intryck, och att du känner dig mer naturlig och självsäker när du själv ska måla dig. En grundläggande sminkning för hyn består av foundation, puder och highlighter. Vill du förstärka ögonen kan du sminka dig med ögonskugga, eyeliner och mascara. Till läpparna kan du använda läppstift eller läppglans och förstärka läppkonturerna med en läppenna. Mängden smink varierar beroende på vad det är för tillfälle du sminkar dig för. Många använder bas smink under dagen och på kvällen om det är fest lägger man på mer färg och glitter. En sak som är viktig när du använder smink är att du tvättar bort det innan du går och lägger dig. Gammalt smink täpper till huden och låter den inte andas, vilket kan göra att huden åldras snabbare.

Lyxig Makeup i Göteborg: Inte övertygad än

Lyxig Makeup i Göteborg: Restriktioner

Du måste vara minst 16 år. Personer under 18 år behöver målsmans underskrift. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 599 Kr
  • Antal:

Lyxig Makeup i Göteborg: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Ölprovning för 2 i Malmö Riktigt trevlig kväll. Bra arrangemang!
Tack! Lena Sjögren

Trusted by