Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Personal Shopper i Stockholm

Få hjälp att hitta de kläder som passar för dig! Med hjälp av en Personal Shopper blir du guidad genom kläddjunglen och får dina individuella rekomendationer med färger och stilar.
  • Pris: 1939 Kr
  • Antal:
Personal Shopping i Stockholm

Personal Shopper i Stockholm:  

Din Upplevelse

Du kommer få en inspirerande upplevelse som ger dig mersmak för din personliga stil. Vill du ha hjälp med att ta fram de plagg och modeller som bäst gör dig rättvisa såväl till färg, kroppsform som personlig stil? Låt då en professionell personal shopper samt färg- och stilkonsult guida dig rätt i kläddjungeln. Du kommer då att känna dig tillfreds med dig själv och ditt nya yttre kommer positivt förbättra hur du uppfattas av andra!

Välj mellan en två timmars personal shopping rådgivning i stadens butiker eller en grundläggande färg- och stilanalys. Därutöver får du en personlig guide med ett personligt utformat färgschema och individuella rekommendationer. Inför denna upplevelse bör du till din personal shopper lämna önskemål på vad du önskar förbättra. Din egna personal shopper hjälper sedan, efter önskemål, till med exempelvis festkläder, representativa vardagskläder, praktiska vardagskläder eller kanske en helt ny basgarderob.

Under personal shoppingen får du som kund en mängd värdefull information och individuella rekommendationer om färg, modeller, kvalitet, mönster m.m.  Önskar du en grundläggande färg- och stilanaly får du en färganalys vetskap om dina rätta färgnyanser så att valet av kläder, make-up, accessoarer, glasögon och hårfärg blir det rätta. En stilanalys ger dig vetskap om din kroppsform och personliga stil så att dina framtida inköp av kläder förenklas.

Viktig Information

Upplevelsen gäller för en person. Vänligen förbered en inköpsbudget inför upplevelsen.

Väder

Denna upplevelse påverkas inte av vädret.

Tidsåtgång

2 timmar

Antal Personer

Upplevelsen gäller för en person

Åskådare

Enligt överenskommelse

Klädsel

Bekväm klädsel

Tillgänglighet

Året runt

Plats

Stockholm

Kod : SE017a

Personal Shopper i Stockholm:

View Locations

Personal Shopper i Stockholm: Tillgänglighet

Denna upplevelse är tillgänglig året runt.

Personal Shopper i Stockholm: Fascinerande fakta

Har du någonsin känt att du bär samma kläder dag ut och dag in? Att du har samma färg på alla kläder? En personal shopping & stilrådgivning i Stockholm kan vara precis vad du behöver för att äntligen få ordning på din basgarderob. Ta chansen att verkligen få de rätta tipsen och råden med hjälp av våra personliga rådgivare inom shopping. De kan ge dig värdefull information om både din kroppsform och vilka kläder som passar just dig. Ofta händer det att man blundar för sina små skavanker och vänjer sig vid dem. Man tror att man döljer dem, men ibland kan man till och med framhäva dem och då är det bra med en personlig rådgivare! Oavsett vilken personlig stil du har så behöver du en mängd bra basplagg som klär just din kroppsform, färg och stil. Sedan kan du variera din stil med hjälp av accessoarer, skor, toppar, slipsar m.m. från rådande trender och mode. Med andra ord är det smartare att primärt klä sig efter ens kroppsform och personliga stil och sekundärt det som vi kan ta till oss från modet om det passar. Stilen skall också börja underifrån, d.v.s välj underkläder som gör att dina kläder sitter snyggt. Förutom våra kläder så är också valet av glasögon, hårfärg och make-up avgörande för helhetsintrycket. Första intrycket ges ju sällan en andra chans. Personal shopper & stilrådgivning är den perfekta upplevelsen för dig som vill sätta färg på tillvaron! Möt livet med en helt ny garderob som garanterat passar just dig!

Personal Shopper i Stockholm: Inte övertygad än

Personal Shopper i Stockholm: Restriktioner

Vänligen förbered en inköpsbudget inför upplevelsen.
För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 1939 Kr
  • Antal:

Personal Shopper i Stockholm: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Chokladmassage i Göteborg Gu vilken spännande grej. Ett sådan presentkort får det bli till bästa väninnan! Ingbritt Sundin

Trusted by