Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Makeup makeover i Göteborg

Känner du dig också fantasilös när du står framför spegeln? I en djungel av sminkprodukter är det inte lätt vilka märken och färger som passar just dig.
Skäm bort dig själv eller unna en nära vän en unik present!
På makeup makeover får du personliga proffessionella sminktips och råd om hudård.
  • Pris: 400 Kr
  • Antal:
Koncentration!

Makeup makeover i Göteborg:  

Din Upplevelse

En professionell sminkös framhäver dina unika ansiktsdrag med färger, skuggor och linjer och ger dig även de råd du behöver för att själv lägga en professionell makeup till vardags.

Viktig information

Du måste vara minst 16 år. Personer under 18 år behöver målsmans underskrift. För avbokning: Kontakta leverantör senast kl 18 dagen innan! Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.

Tidsåtgång

Beräknad tid för denna upplevelse är 30 minuter.

Antal personer

Makeovern gäller för 1 person.

Åskådare

Åskådare är tyvärr ej välkomna.

Klädsel

Plagg du trivs i.

Tillgänglighet

Makeup makeovern kan bokas året runt enligt salongens öppettider. Mån-fre 10-18, lörd 11-.16 


Plats

Göteborg

Kod : SE028b

Makeup makeover i Göteborg:

View Locations

Makeup makeover i Göteborg: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
10.0 / 10

Snyggt!
Tack för riktigt snygg make i lördags!!
Malin Borheden
10 / 10

Makeup makeover i Göteborg: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Makeup makeover i Göteborg: Tillgänglighet

Makeup makeovern kan bokas året runt enligt salongens öppettider: månd-fred 10-18, lörd 11-16.

Makeup makeover i Göteborg: Fascinerande fakta

Smink har använts i tusentals år för att försköna både män och kvinnor. Det stora genombrottet började i forntida Egypten och produkterna då var förvånandsvärt lika de produkter som finns idag. De egyptiska damerna förstärkte sina ögon genom att måla linjer med kol runtom och de lade även turkos ögonskugga gjord av grön koppar och bly på ögonlockarna. Läppar och kinder färgades med rouge av pulveriserad lera. Handflator och fotsulor målades rosa med hjälp av henna, likaså tå och fingernaglar. Högättade män och kvinnor gned in sina kroppar med kryddiga och väldoftande oljor, likt dagens parfymer.
På 1600- och 1700-talet sminkade sig högättade kvinnor och män med vitt puder för att indikera sin höga status. Bar man detta puder visade man att man inte behövde vara ute och arbeta på fälten som slavarna gjorde.

Även idag används smink för att försköna både män och kvinnor. Till skillnad från förr i tiden används inte smink för att visa status, utan mer till vardags för att dölja små skavanker. Makeup är idag ett återkommande inslag i många kvinnors liv. För många känns det naturligt att lägga en vardagsmakeup innan de går till arbete och skola. En vardagsmakeup behöver inte vara avancerad, utan ska gärna kännas som en förstärkning av ansiktets naturliga linjer och färgskalor. Många upplever det dock som lite svårt att få till en behaglig vardagsmakeup, och därför vänder man sig till en makeupartist, som får hjälpa till att ta fram en makeup som är individuellt anpassad för varje kvinna. En makeupartist har kunskap om hur man bäst hanterar varje ansiktsform, och vilken makeup som ger ansiktet mest rättvisa.
Att måla sig ska kännas naturligt, och det är ett nyckelord varje makeupartist använder sig av i sitt arbete. Det finns som bekant en uppsjö av färger inom makeupen, och det kan vara svårt att hitta rätt. Att anpassa en makeup efter ansiktsform och egna färger, kan hjälpa dig att ge ett seriösare intryck, vilket även gör att du känner dig mer naturlig och självsäker när du målar dig.

Den grundläggande basen anpassar sig efter huden och består oftast av foundation, puder och highlighter. Vill du sedan förstärka ögonen kan du sminka dig med ögonskugga, eyeliner och mascara. Till läpparna anväds läppstift eller läppglans och du kan även förstärka läppkonturerna med en läppenna. Mängden smink du använder brukar även variera efter tillfälle. Många använder en bas makeup under dagen och om man sedan ska på fest eller liknande till kvällen, kan man lägga på mer färg och glitter. Huvudregel nummer när du använder smink, är att du tvättar bort det innan du går och lägger dig. Gammalt smink täpper till porerna och gör att huden inte kan andas tillräckligt.

Makeup makeover i Göteborg: Inte övertygad än

Makeup makeover i Göteborg: Restriktioner

Du måste vara minst 16 år. Personer under 18 år behöver målsmans underskrift. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 400 Kr
  • Antal:

Makeup makeover i Göteborg: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Klassisk massage i Göteborg 30min Härlig och välbehövd present, det här kommer jag helt klart unna mig igen! / Maggan

Trusted by