Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Ölprovning för 2 i Stockholm

Ta med en vän på ölprovning och utöka era ölkunskaper. Följ med på en varierande och ovanlig resa där du får lära dig mer om ölkulturen och dess historia. I denna upplevelse får du prova på fem sorters öl i en mysig miljö.
  • Pris: 765 Kr
  • Antal:
Ölprovning för 2

Ölprovning för 2 i Stockholm:  

 

Din Upplevelse

 Gör en smakrik ölprovning i Stockholm där ni får bekanta er med ölsorter med väldigt olika smaker . Under 80 minuter får du följa med på en faschinerande och oförglömlig resa till en värld av malt och humle där endast fantasin sätter gränser. Öppna era sinnen och låt er upplysas av historierna, fascineras av myterna och framför allt njuta av de välsmakande brygderna!

Upplevelsen inleds med en välkomstdrink, därefter får ni ta del av fakta och skrönor och avnjuta olika sorters öl som påvisar bredden i såväl färg, smak och kraft som tillverkningssätt och bakgrundhistoria.

Viktig Information

Minimiålder 18 år.

Väder

Upplevelsen är ej väderberoende.

Tidsåtgång

Provningen håller på i cirka 80 min och lämnar ett smakfullt minnesintryck.

Antal Personer

Upplevelsen är för 2 personer och ölprovningen kommer ske i grupp tillsammans med andra deltagare.

Åskådare

Tyvärr är åskådare ej välkomna.

Klädsel

Upplevelsen har valfri klädsel.

Tillgänglighet

Upplevelsen kan bokas året runt enligt arrangörens speciella datum

Plats

Stockholm, Gamla Stan

Kod : SE090

Ölprovning för 2 i Stockholm:

View Locations

Ölprovning för 2 i Stockholm: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
9.0 / 10

Härlig testning
God öl och tilltuggen passade utmärkt!
M-D
10 / 10

,,,
Provningen var jätterolig och lärorik. Jag kan själv inte mycket om öl så jag fick lära mig grunderna medan min man kunde få ltie mer avancerad information om ölen vi provade.
Anna
8 / 10

Ölprovning för 2 i Stockholm: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Ölprovning för 2 i Stockholm: Tillgänglighet

Upplevelsen kan bokas året runt enligt arrangörens speciella datum.

Ölprovning för 2 i Stockholm: Fascinerande fakta

Den belgiska ölkulturen utmärks av sin stora mångfald av sorter överjästa, spontanjästa, fruktöl och trappistöl. Trappistöl bryggs av trappistmunkar i klostret. Då munkarna inte tillhör trappistorden kallas ölet klosteröl. Spontanjästa öl får sin jäst från luften, utan tillsats av jästkultur. Belgiskt öl serveras traditionsenligt alltid i glas särskilt tillverkade för ölsorten. Ölet har i alla tider varit en populär dryck, och stod ofta på bordet under medeltiden, i Sverige som utomlands. Uppkomsten av mjödet, ölen, är något oklart som i många andra alkoholhaltiga dryckers historia, men klart är iallafall att öl är vår äldsta alkoholdryck. Detta på grund av att den är lika gammal som spannmålsodlingen i Sverige. De allra första spåren av ölproduktion drar sig så långt som 6000 år tillbaka i tiden. Man har från denna tid funnit skärvor av en lerkruka i Iran, som innehöll ölsten - kalciumoxalat.
Det var dock först på 600-talet e.Kr som man började humla ölet, vilket innebar att man arbetade med att utveckla ölets smak. Först på 1800-talet kom det vi idag kallar lageröl, och år 1842 tillverkades den första Pilsnern i den böhmiska staden Plzen, eller Pilsen. 1876 fick svenskarna tillgång till pilsnern, och den blev snabbt en favorit. Idag har ölet blivit en naturlig del av vår kultur, och man märker av ett ökat intresse för just ölkulturen. Att bli ölkännare börjar bli lika vanligt förekommande som att vara vinkännare, och allt fler ölprovarkvällar, organisationer och intresseföreningar kring öl dyker upp i Sverige.

Ölprovning för 2 i Stockholm: Inte övertygad än

Ölprovning för 2 i Stockholm: Restriktioner

Minimiålder18 år. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 765 Kr
  • Antal:

Ölprovning för 2 i Stockholm: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Kör fyrhjuling för 1 i Stockholm Detta ska jag ge min Krille när han tar studenten!
superbra med så många tips på denna sida!! Minna

Trusted by