Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Klassisk massage i Göteborg 30min

Detta är en njutning för både kropp och själ och får dig att slappna av på ett harmoniskt sätt. Ta chansen att koppla bort omvärlden för ett tag, vilket blir allt viktigare i dagens stressade samhälle, och få bort alla spänningar som du kanske går och bär på. Klassisk massage - en behaglig upplevelse som garanterat uppskattas!
  • Pris: 499 Kr
  • Antal:
Klassisk massage i Göteborg

Klassisk massage i Göteborg 30min:  

Din Upplevelse

Ge dig själv eller en kär vän chansen att koppla bort omvärlden för en stund. Slut ögonen och låt en professionell massör ta hand om din kropp. Att få klassisk massage är en viktig del av ett välbefinnande för kropp och själ, och att få regelbunden massage har visat sig ha positiv inverkan på människors hälsa. Du blir lugnare, får ett större tålamod och mår både fysiskt och psykiskt bättre av regelbunden massage.

Viktig Information

Du måste vara minst 16 år. Personer under 18 år behöver målsmans underskrift. För avbokning: Kontakta leverantör senast kl 18 dagen innan. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.

Du bör inte gå på massage vid riktigt kraftig förkylning eller om du har feber. Har du någon annan åkomma: rådgör med oss eller med din läkare innan du bokar tid.
Är du gravid måste du uppge det.

Tidsåtgång

Beräknad tid för upplevelsen är cirka 30 minuter

Antal Personer

Du behandlas vanligtvis enskilt med massören.

Åskådare

Åskådare är tyvärr inte välkomna.

Klädsel

Bekväm och ledig klädsel.

Tillgänglighet

Året runt enligt mottagningens öppettider: mån-fre 10-18, lördag 11-16

Plats

Göteborg, Nordstaden

 

Kod : SE018b

Klassisk massage i Göteborg 30min:

View Locations

Klassisk massage i Göteborg 30min: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
8.4 / 10

Skön massage
..!
Lina
10 / 10

Rätt skönt och nyttigt för värk
Har inte testat en riktig massage förr men jag tyckte det var rätt trevligt. Har haft problem med värk på baksidan av ena låret länge och jag fick en skön behandlinng av området och tips på vad jag ska göra i framtiden ifall jag får ont igen.
thomas
7 / 10

Klassiskt genomförd massage
Jag har provat på rätt mycket men det bästa att ge bort i present är ändå en klassisk massage vi alla är vana vid. Man får en riktig genomkörare av hela kroppen som är svår att slå med andra "moderna" varianter.
Erik
9 / 10

Mycket nöjd
Trevligt och professionellt ställde som utförde massagen. Rekommenderas absolut som present.
Ann
8 / 10

Avkopplande!
Härlig och välbehövd present, det här kommer jag helt klart unna mig igen!
/ Maggan
8 / 10

Klassisk massage i Göteborg 30min: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Klassisk massage i Göteborg 30min: Tillgänglighet

Året runt enligt mottagningens öppettider: mån-fre 10-18, lördag 11-16

Klassisk massage i Göteborg 30min: Fascinerande fakta

Massage är ett uttryck för en kroppsbehandling som utförs av en proffesionell massör inom friskvården. Massörer går massageutbidning där massören får lära sig olika tekniker för massage såsom att massera helkropp och halvkropp med olja, eller ansiktsmassage m.m. På senare tid har babymassagen blivit oerhört populär. Det har visat sig att barn som blivit masserade under sin barndom, bättre kan hantera ilska och behålla lugnet. Forskare har konstaterat att massage påverkar det autonoma nervsystemet och att hormoner som ger ett lugn frigörs. Blodcirkulationen ökar, immunförsvaret stärks samt har en avslappnande effekt på kroppen. Det motverkar också stress samt ökar kroppens allmänna välbefinnande.

Massagens värld är rik på lyxiga massagebehandlingar där globaliseringen spelar stor roll då b l a thaimassagen kommer från Asien. Mest vanligt är under det internationella uttrycket "klassisk svensk massage". Under denna massage ligger man avslappnad på en mjuk bädd medan massören masserar helkropp eller halvkropp. Massagebehandling är ett avslappande knep för att få en stund för sig själv. Under massagen är kunden ensam med massageterapeuten som knådar och gnider kundens kropp till en behaglig avslappning. Efter massagen upplevs en fräsch och utvilad känsla som ger nya krafter.

Klassisk massage i Göteborg 30min: Inte övertygad än

Klassisk massage i Göteborg 30min: Restriktioner

Du måste vara minst 16 år. Personer under 18 år behöver målsmans underskrift. För avbokning: Kontakta leverantör senast kl 18 dagen innan. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Du bör inte gå på massage vid riktigt kraftig förkylning eller om du har feber. Har du någon annan åkomma: rådgör med oss eller med din läkare innan du bokar tid.
Är du gravid måste du uppge det.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 499 Kr
  • Antal:

Klassisk massage i Göteborg 30min: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Lyxigt Spapaket för 2 i Göteborg Priset känns dyrt men vi fick mycket för det... lokalerna var jättefina och all personal trevlig så jag ska dit igen i framtiden. Även om golden moments var bra för att kunna ge det som present så blir det i framtiden smidigare om jag pratar direkt med spat Lisa Molin

Trusted by