Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Klassisk massage för 2 i Göteborg 30min

En klassisk massage är en njutning för både kropp och själ och får dig att slappna av på ett harmoniskt sätt. Ta chansen, tillsammans med en vän, att koppla bort omvärlden för ett tag, vilket blir allt viktigare i dagens stressade samhälle, och få bort alla spänningar som ni kanske går och bär på. Klassisk massage- en behaglig upplevelse som garanterat uppskattas!
  • Pris: 875 Kr
  • Antal:
Klassisk massage för 2

Klassisk massage för 2 i Göteborg 30min:  

Din Upplevelse
En möjlighet att komma bort från vardagens stress och krav kan ibland vara svårt. Därför är en välkänd klassisk massage, som gjort Sverige berömt världen över, är en bra anledning för att ta en välförtjänt paus. Ta med dig din vän och njut av denna upplevelse tillsammans, och känn hur ett välbefinnande lugn infinner sig. Och varför inte göra denna massagebehandling till en något återkommande? 

Viktig information
Du måste vara minst 16 år. Personer under 18 år behöver målsmans underskrift. Behandling kan ske på enskilda tider för respektive person.

Avbokning måste ske genom att senast kl 18 dagen,- kontakta spat direkt.


Du bör inte gå på massage vid riktigt kraftig förkylning eller om du har feber. Har du någon annan åkomma: rådgör med oss eller med din läkare innan du bokar tid.
Är du gravid måste du uppge det.

Tidsåtgång
Beräknad tid för upplevelsen är cirka 30 minuter.

Antal personer
Du behandlas vanligtvis enskilt med massören.

Åskådare
Åskådare är tyvärr inte välkomna.

Klädsel
Bekväm och ledig klädsel.

Tillgänglighet
Året runt enligt mottagningens öppettider. månd-fred 10 -18, lörd 11-16

Plats
Göteborg, Nordstaden

Kod : SE033b

Klassisk massage för 2 i Göteborg 30min:

View Locations

Klassisk massage för 2 i Göteborg 30min: Tillgänglighet

Året runt enligt mottagningens öppettider. Månd-fred 10-18, lörd 11-16

Klassisk massage för 2 i Göteborg 30min: Fascinerande fakta

Från det ögonblick ni lägger er på massagebänken känner ni full avkoppling. Massageterapeuten smörjer in rygg och axlar med en väldoftande olja som till en början kan kännas kall på kroppen, men efter några sekunders masserande får ni en varm och behaglig känsla. Massören masserar rygg, axlar och nacke precis i det tempo och tryck ni önskar. Vissa vill bara ha en avslappnande massage medan andra önskar en hårdare massage då musklerna får sig en omgång. Forskare har konstaterat att massage påverkar det autonoma nervsystemet och att hormoner som ger ett lugn frigörs. Blodcirkulationen ökar, immunförsvaret stärks samt har en avslappnande effekt på kroppen. Det motverkar också stress samt ökar kroppens allmänna välbefinnande.

Massage är ett uttryck för en kroppsbehandling som utförs av en proffesionell massör inom friskvården. Massörer går massageutbidning där massören får lära sig olika tekniker för massage såsom att massera helkropp och halvkropp med olja, eller ansiktsmassage m.m. På senare tid har babymassagen blivit oerhört populär. Det har visat sig att barn som blivit masserade under sin barndom, bättre kan hantera ilska och behålla lugnet.

Massagens värld är rik på lyxiga massagebehandlingar där globaliseringen spelar stor roll då b l a thaimassagen kommer från Asien. Mest vanligt är klassisk svensk massage. Under denna massage ligger man avslappnad på en mjuk bädd medan massören masserar helkropp eller halvkropp.

Massagebehandling är ett avslappande knep för att få en stund för sig själv. Under massagen är kunden ensam med massageterapeuten som knådar och gnider kundens kropp till en behaglig avslappning. Efter massagen upplevs en fräsch och utvilad känsla som ger nya krafter.

Klassisk massage för 2 i Göteborg 30min: Inte övertygad än

Klassisk massage för 2 i Göteborg 30min: Restriktioner

För avbokning: Kontakta leverantör senast kl 18 dagen innan. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Du bör inte gå på massage vid riktigt kraftig förkylning eller om du har feber. Har du någon annan åkomma: rådgör med oss eller med din läkare innan du bokar tid.
Är du gravid måste du uppge det.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 875 Kr
  • Antal:

Klassisk massage för 2 i Göteborg 30min: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Bergsklättring i Åre Grymt skön träning för underarmarna efter några timmars klättrande. Har testat på inomhusvägg tidigare men de är ju inte lika höga alla gånger och dessutom mycket enklare att klättra på. Här kunde jag välja en rätt svår led och ändå klara det rätt bra! Frida

Trusted by