Förverkligar dina drömmar för 20 år | 1999-2019
Varukorg
Erkännande och belöning

Erkännande och belöning

Att frekvent ge belöningar och uppmuntran vid utmärkta prestationer är oerhört viktigt för att ett företag ska lyckas med sin verksamhet. Med vårt omfattande utbud av belöningar gör vi det enklare för er att uppmuntra och belöna utmärkande bedrifter hos er personal.Här på Golden Moments hjälper vi företag med både motivationsförbättrande tjänster så väl som personalkommunikation för att ge er det helhetspaket som gör allt så lätt som möjligt för er. Statistiskt ger upplevelser en förbättring på upp till 20% jämfört med en vanlig pengabonus - där finns mycket att vinna.Från enkla presentkorts-priser till fullständiga konsulterbjudanden kan vi garantera allt från korta snabba lösningar upp till fullständiga 3-årsplaner för ert företag. Genom vår verksamhet över hela Europa kan vi enkelt sätta ihop ett internationellt belöningsprogram.

Välj någon av dessa företagstjänster

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Detektivmiddag för 2 i Göteborg Mycket spännande och rolig kväll! och inte minst god mat!
Rekommenderas! Bengt och Marie

Trusted by
Företags-hjälp
Chatta med Steve om Erkännande och belöning
Han har över 17 års erfarenhet inom svenska och Europeiska B2B-lösningar. Han kan hjälpa er förvandla era mål till resultat.