Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Lyxigt Spapaket i Göteborg

Koppla bort vardagliga stressmoment och upplev ett riktigt spapaket. Det är en avslappnande upplevelse inkluderande kurbad samt två valfria behandlingar.
  • Pris: 1199 Kr
  • Antal:
Lyxigt Spa paket

Lyxigt Spapaket i Göteborg:  

Din Upplevelse
Njut av ett relaxerande spapaket där du får chansen att komma undan från vardagens stress. Ge dig själv en lyxig balans, och låt dig själv få slappna av i kropp och själ. Vi ger dig möjligheten att skämma bort dig och få en avslappnad stund för dig själv.

Under din behandling hos en av SPA-anläggningarna i Göteborg erhåller du rad av uppfriskande kroppsbehandlingar från topp till tå. I ditt spapaket ingår kurbad samt 2 valfria behandlingar. Du kan välja mellan ryggmassage, ansiktskur (rengöring, peeling och avslutande vård), aromainpackning, en fotkur (fotbad, fot- och benmassage, fot- och benscrub) eller Body Scrub.

Viktig information
På denna upplevelse är det 18-års gräns.

Avbokning måste göras senast kl 18 dagen innan, direkt till Spat.

Du bör inte gå på massage vid riktigt kraftig förkylning eller om du har feber. Har du någon annan åkomma: rådgör med oss eller med din läkare innan du bokar tid.
Är du gravid måste du uppge det.

Tidsåtgång
Beräknad tid för upplevelsen är ca 120 minuter. 60 minuter för valfria behandlingar och 60 minuter för kurbad.

Antal personer
Du behandlas enskilt.

Åskådare
Åskådare är tyvärr inte välkomna.

Klädsel
Du kommer att få låna handduk och badrock.

Tillgänglighet
Året runt enligt mottagningens öppettider, med undantag för sommartider då bokning kan vara svårare:

mån-fre 10-18
lördag 11-16

Kod : SE035b

Lyxigt Spapaket i Göteborg:

View Locations

Lyxigt Spapaket i Göteborg: Tillgänglighet

Lyxigt Spapaket i Göteborg: Fascinerande fakta

Spaanläggningar är ett attraktivt ställe att tillbringa en weekend. På span erbjuds allt från olika massager, kurbad och lyxiga inpackningar. Det finns olika sorters massager som kan erbjudas. Exempel på olika sorters massager kan vara helkroppsmassage, halvkroppsmassage, fotmassage, ansiktsmassage med flera. Massage är ett uttryck som står för att trycka, gnida, och knåda. Massage används i flera olika syften, framförallt när det handlar om att återhämta sig efter en skada. Massage uttnytjas även för att inbringa välbefinnande samt att massage har en tendens till att lindra smärtor. Personalen som jobbar på spa är certifierade inom sitt område för att kunna ge kunden en så bra behandling som möjligt, och massören anpassar sig efter kunden så att denna ska få en så behaglig massage som möjligt. Ett spa är en plats för att kunna slappna av från omgivningen. Många människor åker dit med sin respektive för att få rå om varandra. Vanligt är också att man ge bort spakurer eller spaweekends i presenter till sina nära och kära. Vissa besöker spa-behandlingar för att hjälpa kroppen att läka från en skada, lindra en smärta/värk, eller ta bort annat obehag. Ordet SPA kommer ifrån en ort i Belgien och betyder ordagrant Salus Per Aqua, Hälsa Genom Vatten. Denna ort ligger i en dalgång precis vid bergskedjan Ardennes. I spa finns det varma källor som innehåller mineraler. Detta har gjort att orten är en av världens främsta kurorter. Det sägs att källorna är helande. Dessa helande krafter sägs finns i både dricksvattnet och badvattnet.

Lyxigt Spapaket i Göteborg: Inte övertygad än

Lyxigt Spapaket i Göteborg: Restriktioner

För avbokning: Kontakta leverantör senast kl 18 dagen innan. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Du bör inte gå på massage vid riktigt kraftig förkylning eller om du har feber. Har du någon annan åkomma: rådgör med oss eller med din läkare innan du bokar tid.
Är du gravid måste du uppge det.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 1199 Kr
  • Antal:

Lyxigt Spapaket i Göteborg: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Detektivmiddag för 2 i Göteborg Toppen spännande kväll! Tack Golden Moments! Ann Onym

Trusted by