Förverkligar dina drömmar för 20 år | 1999-2019
Varukorg
Personalbelöningar

Personalbelöningar

För att ett företag ska lyckas är det viktigt att konstant arbeta med prestationsutveckling. Vi gör det lättare att uppmärksamma prestation genom vårt omfattande utbud av belöningar.Golden Moments hjälper företag att förbättra kommunikationen och engagemanget bland medarbetare genom att erbjuda presenter som belöning. Det har visats att en upplevelse som används framför en monitär belöning, ökar prestationen med upp till 22%!Vi erbjuder allt från snabba lösningar genom presentkort eller färdiga värdekuponger till treåriga konsultativa belöningsplaner. Vi utformar produkterna efter ert behov.
Med över 10 års erfarenhet och verksamheter i 11 olika länder, kan vi med lätthet leverera belöningspaket över hela Europa.

Fallstudie AXA Försäkring

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Detektivmiddag i Stockholm Detta var den perfekta presenten till mig som är helt besatt av decakre! Sjävklart var det jag som lyckades lösa det också. ;P Fredde

Trusted by
Företags-hjälp
Chatta med Steve om Personalbelöningar
Han har över 17 års erfarenhet inom svenska och Europeiska B2B-lösningar. Han kan hjälpa er förvandla era mål till resultat.