Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Vinprovning i Malmö

Skäm bort dig själv eller någon du bryr dig om med en ljuvlig vinprovning! Prova viner från hela världen, en härlig upplevelse!
  • Pris: 395 Kr
  • Antal:
Rött vin på lagring

Vinprovning i Malmö:  

Din Upplevelse

Tycker Ni att det är svårt att välja vin till middagen? Har Ni ett passionerat intresse för denna ädla dryck? Eller är Ni kanske bara en vinälskare med intresse för nyvunnen kunskap?
Låt då Era sinnen öppnas och gå på en vinprovning. Här får ni prova olika vinsorter och medan vinexperter guidar er på vägen till att sätta ord  på vinets doft och smak.
Med nyvunnen kunskap, kan du själv agera sommelier till framtida middagar.

Perfekt för er som är ute efter lugn med mycket spännande upplevelse!


Viktig information

Minimiålder 18 år  

Vädret

Vädret påverkar ej upplevelsen.


Tidsåtgång

ca 2 tim 15 min
 

Antal personer

Upplevelsen är för 1 person men upp till  20 personer kan komma att deltaga på vinprovningen 


Åskådare

Tyvärr är åskådare ej välkomna
 

Klädsel

Vårdad fritidsklädsel.
 

Tillgänglighet

Bokning efter tillgänglighet. Bokning bör ske tidigt eftersom det blir fullbokat fort. Vanligtvis provning en gång i månaden under en vardag kl 19.00

 

Plats

Malmö (Västra Hamnen)
 

Kod : SWEWI6

Vinprovning i Malmö:

View Locations

Vinprovning i Malmö: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
9.0 / 10

Bäst hittils!!
Jätte trevlig provning.
Anders
9 / 10

Riktigt bra!
Jag är mycket nöjd med det mottagandet vi fick och hela arrangemanget!
Tom Nilsson
9 / 10

Tack!
Detta var en en väldigt välorganiserad och trevlig upplevelse som jag gärna gör igen!
Lars
9 / 10

Vinprovning i Malmö: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Vinprovning i Malmö: Tillgänglighet

Bokning efter tillgänglighet. Bokning bör ske tidigt eftersom det blir fullbokat fort. Vanligtvis provning en gång i månaden under en vardag kl 19.00

Vinprovning i Malmö: Fascinerande fakta

Genom att låta vindruvor ligga en tid har man i princip skapat vin. Därmed har vin funnits så länge vindruvor har funnits.

Vinodling däremot har funnits sen ca 6 000 f.Kr. Det var i gamla Persien, på Kaukasusbergen, som man började odla vindruvor för vinframställning. Vinodlingen spred sig till babylonierna och runt hela Medelhavet. Romarna stod för spridningen till hela det område i Europa där man idag odlar vin i större skala. På 1860-talet slog vinlusen till och slog ut större delen av vinproduktionen i Europa. Lösningen på problemet kom genom att importera resistenta vinstockar från USA och på dessa ympa sticklingar. Det tog ända fram till andra världskrigets slut innan vinodlingarna återhämtat sig från vinlusangreppet. Först runt år 1900 lyckades man med jäsningen tillräckligt väl för att tillverka vin som vi känner till det idag.

Idag finns en utbredd vinkultur i världen som gjort vin till mer än bara en måltidsdryck. Runt om i världen anordnas olika typer av vintävlingar samt vinprovning är en populär företeelse bland vinälskare och intresserade. Att känna till viner har vuxit till en stor och populär hobby som många människor numera ägnar sig åt. Att kunna servera ett fint vin till middagen med goda vänner är något många vill kunna briljera med, och därför har vinprovningar och vinkurser det senaste blivit mycket populära. Att samla på sig fina viner är för många också en hobby, och många drömmer säkert om en egen vinkällare. Vin är idag en hel vetenskap för sig, och det finns ett outtömmligt utbud av vintidningar, vinprogram i TV, vinresor och vinprovningar.

Vinprovning i Malmö: Inte övertygad än

Vinprovning i Malmö: Restriktioner

Minimiålder 18 år
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 395 Kr
  • Antal:

Vinprovning i Malmö: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Klassisk massage i Göteborg 30min Trevligt och professionellt ställde som utförde massagen. Rekommenderas absolut som present. Ann

Trusted by