Förverkligar dina drömmar för 20 år | 1999-2019
Varukorg

Stridens skönhet och sorg

Stridens skönhet och sorg höjdes till skyarna och toppade under flera månader 2008 listan där DN:s kritiker väljer de bästa nyutkomna böckerna.
  • Pris: 270 Kr
  • Antal:
Stridens skönhet och sorg

Stridens skönhet och sorg:  

Din Upplevelse

Stridens skönhet och sorg släpptes till minnesdagen av första världskrigets slut. Enligt Peter Englund själv så är tanken med boken att måla en bild av kriget, inte i första hand som en historisk händelse utan istället som en mänsklig upplevelse och erfarenhet. Det handlar inte om första världskrigets strategiska spel utan om kriget som upplevelse och vardag, som berusning och mardröm, som löfte och lögn och som en allt nedbrytande, förödande kraft. Det är historia – men på ett nytt sätt.

”Peter Englund har skapat ett mästerverk av berättande historieskrivning, lika märkligt underhållande som skrämmande. Han har sannerligen överträffat sig själv.”
Mats Gellerfelt i Svenska Dagbladet

Ljudboken, som är skriven av Peter Englund, innehåller 19 CD-skivor på sammanlagt 21 timmar som läses upp av Harald Leander.

Leverans

Leveranstiden är 4-5 arbetsdagar och sker med postens företagspaket.

Viktig information

När beställning lagts går det tyvärr ej att göra avbokning.

Tillgänglighet

Så långt lagret räcker.

Kod : SEWALST7

Stridens skönhet och sorg:

Stridens skönhet och sorg: Tillgänglighet

Så långt lagret räcker.

Stridens skönhet och sorg: Fascinerande fakta

Stridens skönhet och sorg: Inte övertygad än

Stridens skönhet och sorg: Restriktioner

När beställning lagts går det tyvärr ej att göra avbokning.

  • Pris: 270 Kr
  • Antal:

Stridens skönhet och sorg: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Detektivmiddag i Stockholm Min fru köpte för hon ville vi skulle gå. Hon hade det nog trevligare än vad jag hade för det här är inte riktigt min grej. Men det gick bra att lägga sig på en lite "lugnare" nivå och ändå låta historien utspela sig. Maten, drycken och atmosfären var annars god och trevlig så jag ska inte klaga allt för mycket. Harald

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Stridens skönhet och sorg?