Förverkligar dina drömmar för 22 år | 1999-2022
Varukorg0 Kr

Höstoffer

Mons Kallentoft är tillbaka med en kuslig berättelse om pengar, klass, arvsynd och makt. Höstoffer är tredje delen i hans hyllade serie om kriminalinspektör Malin Fors vid Linköpingspolisen och befäster hans position som Sveriges nye deckarkung.
  • Pris: 270 Kr
  • Antal:
Höstoffer
Höstoffer
Mons Kallentoft
Höstoffer
Höstoffer

Höstoffer:  

Din Upplevelse

Regnet vräker ner över slottet Skogså utanför Linköping, dropparna faller tungt över markerna och kroppen som flyter i vallgraven. Advokat Jerry Petersson, nybliven slottsägare och känd för sin hänsynslöshet, kommer inte att ta några fler uppdrag. Men hur har han hamnat i vallgraven? Kriminalinspektör Malin Fors misstankar riktas snart mot de tidigare ägarna av slottet, den högadliga familjen Fågelsjö, som knappast med glädje kan ha velat sälja sitt släktgods till uppkomlingen Jerry Petersson. Men skulle försäljningen verkligen vara en orsak till mord? Och vem var egentligen människan Jerry Petersson, bakom it-miljonerna, de dyra kostymerna och konsten? Nära Malin, men som på andra sidan en tunn hinna, rör han sig som en skugga genom det som varit hans liv och händelserna som skulle leda fram till hans brutala död.

”Kallentoft briljerar. Spännande, skickligt konstruerad, briljant språk och genomarbetade person- och miljöskildringar.” SvD

"Maximal effekt. Mons Kallentoft vet att mäta rytmen och tajma replikerna." DN

Ljudboken, som är skriven av Mons Kallentoft, innehåller 11 CD-skivor på sammanlagt 13 timmar som läses upp av Torsten Wahlund.

Leverans

Leveranstiden är 4-5 arbetsdagar och sker med postens företagspaket.

Viktig information

När beställning lagts går det tyvärr ej att göra avbokning.

Tillgänglighet

Så långt lagret räcker.
Kod : SEWALST6

Höstoffer:

Höstoffer: Tillgänglighet

Så långt lagret räcker.

Höstoffer: Fascinerande fakta

Höstoffer: Inte övertygad än

Höstoffer: Restriktioner

När beställning lagts går det tyvärr ej att göra avbokning.

  • Pris: 270 Kr
  • Antal:

Höstoffer: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Ölprovning för 2 i Malmö Ölprovningen var rätt trevlig fast det hade varit roligar med minder sällskap. Lara

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Höstoffer? ..