Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Provdykning i Malmö

Vill du lära dig dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för dig som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.
  • Pris: 625 Kr
  • Antal:
Provdykning

Provdykning i Malmö:  

Din Upplevelse

Vi inleder med en kort teorigenomgång där du får veta hur tuberna fungerar och chans att ställa nyfikna frågor, sedan är det hög tid att ge sig ut i bassängen.

Efter anvisning från instruktören får varje elev i egen takt simma runt i vattnet och utforska dykningens spännande äventyr.

Det är svårt att beskriva känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Viktig Information

Du bör vara simkunnig och dyksugen. Du måste vara över 12 år gammal. Utrustning ingår.

Vädret

Inomhusdyk, påverkas ej av vädret.

Tidsåtgång

Vanligtvis pågår provdyket under en kväll.

Antal Personer

Upplevelsen genomförs med andra elever och instruktör.

Åskådare

Åskådare är välkommna.

Klädsel

Ta med badkläder och handduk.

Tillgänglighet

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum.

Plats

Lomma, strax utanför Malmö
Kod : SE026c

Provdykning i Malmö:

View Locations

Provdykning i Malmö: Tillgänglighet

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum.

Provdykning i Malmö: Fascinerande fakta

Dykning är en välkänd aktivitet där det görs möjligt att andas under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. På äldre dagar genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Den fungerade som en lufttät hjälm som fästes i dykdräkten för att sluta tätt. Dyk gjordes då för att utforska nya områden. Iidag görs dyk snarare för nöjets skull. En extrem dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan och tar sig ner så långt syret räcker. Detta är inget för amatörer då det är mycket svårt att tajma syret så att det räcker till att ta sig upp igen. Dykare dyker vanligtvis ner i havet från en båt med ryggen föra. Detta görs för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort. Prova-på-dyk görs ofta i en bassäng och är en start för den som vill ha dykarcertifikat. Dykarcertifikatet ges först efter ett flertal dyk och då dykaren visat rätt teknik och kunskap.

Provdykning i Malmö: Inte övertygad än

Provdykning i Malmö: Restriktioner

Du måste vara minst 12 år fyllda, fullt frisk och simkunnig. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 625 Kr
  • Antal:

Provdykning i Malmö: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Professionell stilrådgivning för företag Tack för en ny toppengarderob! Trivs jättebra med allt. Lena

Trusted by