Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Provdykning för 2 i Malmö

Har du alltid undrat hur det skulle kännas att andas under vatten? Ta med dig en vän och testa en dykupplevelse! Du får lära dig grundernapå ett säkert sätt! Det är underbart, avslappnande och fantastiskt roligt!
  • Pris: 1250 Kr
  • Antal:
Provdykning

Provdykning för 2 i Malmö:  

Din Upplevelse

Vill du lära dig dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Ta med en vän och häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för er som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.

Vi inleder med en kort teorigenomgång där du får veta hur tuberna fungerar och chans att ställa nyfikna frågor, sedan är det hög tid att ge sig ut i bassängen.

Efter anvisning från instruktören får varje elev i egen takt simma runt i vattnet och utforska dykningens spännande äventyr.

Det är svårt att beskriva känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Viktig Information

Ni ska vara simkunniga och dyksugna. Lokala avvikelser i upplevelsens innehåll kan förekomma. Ni måste vara över 12 år gamla. Utrustning ingår.

Vädret

Inomhusdyk, påverkas ej av vädret.

Tidsåtgång

Vanligtvis pågår provdyket under en kväll.

Antal Personer

Provdykningen genomförs med andra elever och instruktör.

Åskådare

Åskådare är välkommna.

Klädsel

Ta med badkläder och handduk.

Tillgänglighet

Provdykning kan bokas året runt enligt arrangörens speciella kursdatum.

Plats

Lomma, strax utanför Malmö

Kod : SE031c

Provdykning för 2 i Malmö:

View Locations

Provdykning för 2 i Malmö: Tillgänglighet

Provdykning för 2 i Malmö: Fascinerande fakta

Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. Förr i tiden genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Dyk gjordes då för att utforska nya områden. En extrem dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan och sedan dyker så långt ner som syret räcker. Detta är en mycket svår dykningsform då det gäller att tajma dyket så att det finns syre kvar för att klara sig upp till ytan igen.
Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort. Lufttuben hjälper dykaren att andas så att dykningen kan ske i vattnet under en längre tid. Dyk görs inomhus i bassäng eller utomhus i havet eller i sjöar. Prova-på-dyk görs ofta i en bassäng och är en start för den som vill gå vidare till dykarcertifikat. Dykarcertifikatet är en förutsättning för att få hyra utrustning och ges först efter ett flertal dyk och då dykaren visat rätt teknik och kunskap.

Provdykning för 2 i Malmö: Inte övertygad än

Du blir överraskad hur lätt man andas genom regulatorn, det är som uppe på land! Ett prova-på-dyk är ett bra och tryggt sätt att få känna på dykning och se om man vill gå vidare.

Provdykning för 2 i Malmö: Restriktioner

Du ska vara simkunnig och dyksugen samt över 12 år gammal. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 1250 Kr
  • Antal:

Provdykning för 2 i Malmö: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Chokladmassage i Göteborg Jag tänker ge det till mamma på söndag! (morsdag) lär bli uppskattat om jag känner henne rätt :) Lotta

Trusted by