Förverkligar dina drömmar för 24 år | 1999-2023
Företags Aktivering

Ölprovning i Stockholm

Vill du lära dig mer om öl samtidigt som du njuter av en hel kväll med gott sällskap i Stockholm, då är ölprovning den perfekta upplevelsen för dig och dina vänner. Om du inte redan är kunnig inom öl så kommer du definitivt att vara det efter denna ölprovning. Ölprovning innehåller en mångfald av färger, dofter, smaker och upplevelser. Allt för att du ska få ut det mesta av din ölprovning.
  • Pris: 429 Kr
  • Antal:
Häng med på ölprovning!
Häng med på ölprovning!
Malt och Humle
Ge bort en ölprovning till en vän
Vilken sort föredrar du

Ölprovning i Stockholm:  

Din Upplevelse

Med Golden Moments ölprovning i Stockholm får du bekanta dig med fantastiska och smakrika ölsorter. Under 80 minuter får du följa med på en varierande och ovanlig resa till en värld av malt och humle där endast fantasin sätter gränser. Öppna era sinnen och låt er upplysas av historierna, fascineras av myterna och framför allt njuta av välsmakande öl.

Ölprovningen inleds med en välkomstdrink speciellt för Golden Moments kunder, därefter får du ta del av fakta och skrönor och avnjuta öl i världklass som påvisar bredden i såväl färg, smak och kraft som tillverkningssätt och bakgrundhistoria.

Viktig Information

Minimiålder 20 år. Avbokning skall ske senast en vecka i förväg.

Tidsåtgång

Ölprovningen håller på i cirka 80 min och lämnar ett smakfullt minnesintryck.

Antal Personer

Ölprovningen sker i grupp tillsammans med andra deltagare.

Tillgänglighet

Ölprovningen kan bokas året runt enligt arrangörens speciella datum. Beroende på datum kan olika teman behandlas.

Plats

Ölprovningen äger rum i Stockholm

Kod : SE041

Ölprovning i Stockholm:

View Locations

Ölprovning i Stockholm: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
9.5 / 10

Rekommenderas
Trevlig kväll! Mycket lärorikt i glada vänners lag!
Lasse
10 / 10

Tack för en trevlig kväll!
Gänget hade en riktigt trevlig kväll hos er, så tack så mycket!
Stefan & co
9 / 10

Ölprovning i Stockholm: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Ölprovning i Stockholm: Tillgänglighet

Ölprovningen kan bokas året runt enligt arrangörens speciella datum

Obs att tillfällena har olika teman och börjar olika klockslag. För närmare information vänligen kontakta kundservice.

Ölprovning i Stockholm: Fascinerande fakta

Den belgiska ölkulturen utmärks av sin stora mångfald av sorter överjästa, spontanjästa, fruktöl och trappistöl. Trappistöl bryggs av trappistmunkar i klostret. Då munkarna inte tillhör trappistorden kallas ölet klosteröl. Spontanjästa öl får sin jäst från luften, utan tillsats av jästkultur. Belgiskt öl serveras traditionsenligt alltid i glas särskilt tillverkade för ölsorten. Ölet har i alla tider varit en populär dryck, och stod ofta på bordet under medeltiden, i Sverige som utomlands. Uppkomsten av mjödet, ölen, är något oklart som i många andra alkoholhaltiga dryckers historia, men klart är iallafall att öl är vår äldsta alkoholdryck. Detta på grund av att den är lika gammal som spannmålsodlingen i Sverige. De allra första spåren av ölproduktion drar sig så långt som 6000 år tillbaka i tiden. Man har från denna tid funnit skärvor av en lerkruka i Iran, som innehöll ölsten - kalciumoxalat.
Det var dock först på 600-talet e.Kr som man började humla ölet, vilket innebar att man arbetade med att utveckla ölets smak. Först på 1800-talet kom det vi idag kallar lageröl, och år 1842 tillverkades den första Pilsnern i den böhmiska staden Plzen, eller Pilsen. 1876 fick svenskarna tillgång till pilsnern, och den blev snabbt en favorit. Idag har ölet blivit en naturlig del av vår kultur, och man märker av ett ökat intresse för just ölkulturen. Att bli ölkännare börjar bli lika vanligt förekommande som att vara vinkännare, och allt fler ölprovarkvällar, organisationer och intresseföreningar kring öl dyker upp i Sverige.

Ölprovning i Stockholm: Inte övertygad än

Ölprovning i Stockholm: Restriktioner

Minimiålder 20 år. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 10000 erfarenheter i Europa, UK och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 429 Kr
  • Antal:

Ölprovning i Stockholm: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Detektivmiddag för 2 i Stockholm det här var verkligen annorlunda och roligt!! jag gillar att göra mina middagar lite speciella och ihågkomna men det här hade jag nog inte klarat själv :) Så det var jättetrevligt att gå ut tillsammans. Middagen kostar ju en del men det var det värt att prova på en kväll för det varar rätt länge. Samuel

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Ölprovning i Stockholm? ..