Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Make Up & Trendkurs för killar

Perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller kanske bara för att skämma bort dig själv. Du lär dig sminka dig själv, du får ansiktsbehandling, blir sminkad och fotograferad.
  • Pris: 2400 Kr
  • Antal:
Make Up & Trendkurs för killar

Make Up & Trendkurs för killar:  

Din Upplevelse

Förbättra ditt utseende, bli mer attraktiv! Du får en skön ansiktsbehandling där du är i centrum. Perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller kanske bara för att skämma bort dig själv. Du lär dig sminka dig själv, du får ansiktsbehandling, blir sminkad och fotograferad.

Du kommer få ca 20 bilder att ta med dig hem. 

Vädret

Upplevelsen är ej väderberoende

Tidsåtgång

3 timmar

Antal Personer

För en person

Åskådare

Du är välkommen att ta med din vän

Klädsel

Ta med dig kläder du vill bli fotograferad i.

Tillgänglighet

Året runt

Plats

Stockholm

Kod : SE044

Make Up & Trendkurs för killar:

View Locations

Make Up & Trendkurs för killar: Tillgänglighet

Make Up & Trendkurs för killar: Fascinerande fakta

Förr i tiden var det inte lika viktigt att se bra ut som det är idag. Idag finns det mängder av olika verktyg och andra produkter som gör det enklare för oss att hålla oss snygga. Att styla sig innebär olika saker för olika personer, och oftast är det för att man vill göra sig extra fin för något speciellt tillfälle. Antingen kan man göra det på egen hand, vilket är vanligast, eller så kan man låta en professionell stylist hjälpa till. En stylist kan hjälpa dig med i princip allt som har med utseendet att göra, från att sminkas, att fixa hårstylingen, men även lära dig att se vilka färger som du passar bäst i. Man stylas även ofta innan man skall fotograferas. Om man fotograferas i en studio sker detta utav en professionell fotograf. Med hjälp utav din styling kommer bilderna som tas att se bättre ut än om du vore osminkad och ostylad. Med hjälp av styling kan man skapa attityder samt andra uttryck som visas på bilden.
Hur man vill stylas är olika och styrs ofta av de modetrender som för tillfället är moderna. Än idag är det vanligare att tjejer stylar sig mer än killar, men det är en trend som är på väg att vända. Även killar gillar att styla sig idag, och det är ett viktigt moment om man har ett speciellt tillfälle framför sig. Trots att majoriteten svenskar stylar sig själva, tar många oss gärna till oss tips och trix från TV, radio och framför allt tidningar. Modetidningarna, som innehåller fullt av stylingtrender, håller fortfarande sin popularitet uppe, och växer sig allt starkare.

Make Up & Trendkurs för killar: Inte övertygad än

Make Up & Trendkurs för killar: Restriktioner

För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 2400 Kr
  • Antal:
Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Detektivmiddag i Stockholm Detta var en annorlunda och jättetrevlig middag. Rekommenderas! Mats I

Trusted by