Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Gokart för 2 i Malmö

Tävla mot varandra i en fartfylld Gokart där kurvteknik och våghalsighet är två viktiga egenskaper. Du behöver inte vara proffs för att prova på denna underhållande upplevelse - alla är välkomna att köra Gokart!
  • Pris: 350 Kr
  • Antal:
Gokart för 2 i Malmö

Gokart för 2 i Malmö:  

Din Upplevelse

Ta chansen att utmana dig själv samt din vän i en fartfylld Gokart! Under denna underhållande upplevelse har ni möjlighet att testa gränser när det gäller våghalsighet och kurvteknik..

Har du länge drömt om att ratta en Formel 1 bil som Schumacher gör? Då är detta iallafall en bra början! Många motorstjärnor inleder faktiskt sin karriär genom att börja med gokarts.

Innan start får ni prova hjälm, handskar och skyddsoverall som kommer ge er ett bra skydd ute på banan. Efter genomgång av regler och professionell kurvteknik är det dags för start! Det är nu ni ska bemästra motorns kraft via däcken ner i banan! Efter loppet får ni era varvtider på papper så ni kan följa er kurvteknik från början till slut.

Viktig Information

För att delta i denna upplevelse behöver du vara minst 12 år och 145 cm lång.

Väder

Påverkas inte av vädret eftersom det är en inomhusaktivitet.

Tidsåtgång

Körtid på banan är 15 minuter.

Antal Personer

Upplevelsen gäller för 2 personer. Körning sker i grupp tillsammans med övriga deltagare.

Åskådare

Åskådare är välkomna.

Klädsel

Bekväm, ej ömtålig klädsel.

Tillgänglighet

Vardagar och helger under större delen av året.

Plats

Malmö

Kod : SE025c

Gokart för 2 i Malmö:

View Locations

Gokart för 2 i Malmö: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
8.5 / 10

Gokart för 2 i Malmö
Go karten var lika kul som alltid, har åkt många gånger. Det enmda som är tråkigt är att det inte varar så länge. En timme hade varit roligt vilket jag har provat en gång men då var man också rätt trött efteråt för det tar rejält a tt hålla sig kvar i kurvorna om man vågar köra i hög hastighet. Utomhus är roligast!
Tommy
9 / 10

Soran
Köpte för en svensexa och alla blev nöjda. Det var mycket snabbare än jag trodde det var också!
Soran
8 / 10

Gokart för 2 i Malmö: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Gokart för 2 i Malmö: Tillgänglighet

Vardagar och helger under större delen av året.

Gokart för 2 i Malmö: Fascinerande fakta

Gokart är en bilsport som körs på bana av asfalt med en liten men snabb specialbyggd bil. Proffsen kallar sporten karting, och den finns i olika klasser med motorer från 60 till 250 cm³.

Gokarttävlingar anordnas världen över i olika gokarthallar inomhus eller utomhus, där de yngsta förarna är runt sju år. Den största klassen i gokart, kallad superkart, körs på vanliga tävlingsbanor men det finns även särskilt konstruerade banor. Tävlingsformen gokart handlar om kurvteknik, hög hastighet samt broms- och accelerationsteknik. Som proffs eller amatör är det en tävlingsgren inom bilsport fylld med action och högt tempo.

Kanske blir det Du som är nästa svenska världsmästaren i gokart - efter den berömda Leif ”Putt” Larson. Gokart är bilsporten för alla åldrar och är ett perfekt event för företag, barnkalas, teambuilding och i synnerhet för dig med intresse för bilar och bilsport.

Gokart för 2 i Malmö: Inte övertygad än

Gokart för 2 i Malmö: Restriktioner

Du måste vara minst 12 år och 145 cm lång.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 350 Kr
  • Antal:

Gokart för 2 i Malmö: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Ölprovning för 2 i Stockholm Provningen var jätterolig och lärorik. Jag kan själv inte mycket om öl så jag fick lära mig grunderna medan min man kunde få ltie mer avancerad information om ölen vi provade. Anna

Trusted by