Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Omedelbar eVoucher Hemkörning

Leverans av upplevelsepresentkort

Har du bråttom att få ditt presentkort ska du välja presentkort via e-mail, då skickas presentkortet direkt till din mail, så snart PayEx elle SveaWebpay har godkänt din betalning.
(glöm inte att lägga till sales@goldenmoments.com till din lista över säkra avsändare, så vi inte fastnar i skräppost-filtret!)

Om vi får in din beställning på ett tryckt presentkort, eller en USB box, innan 17:00 på en arbetsdag så lägger vi den på Postlådan samma dag. Beställningar som kommit in efter 17:00, eller på en helgdag, läggs på postlådan nästa arbetsdag.

Leveranstiden varierar mellan våra olika produkter, så var vänlig och läs informationen på produktsidan för mer information. Vi gör allt vi kan för att du ska få ditt presentkort så fort som möjligt. Dock kan vi inte ta ansvar för omständigheter som ligger utanför vår kontroll, som t.ex. strejk eller liknande. För postade kort och boxar ansvara Posten för distributionen. I de allra flesta fall är ditt kort framme inom två dagar från ordern!

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Grottvandring i Åre Jag har varit i åre hur många gånger som helst men det här var platser jag aldrig upplevt förr. Rekommenderas varmt! Gunilla Jönsson

Trusted by