Förverkligar dina drömmar för 24 år | 1999-2023
Företags Aktivering

Trekamp i motorsport för grupp Stockholm

Utmana dina vänner och bered er för tävling, skratt och motorsport! Trekampen ger er en oförglömlig upplevelse med crazy cars, quadbikes och folkrace! Minsta antalet deltagare: 6 pers
Priset är per person.
  • Pris: 1250 Kr
  • Antal:
Trekamp i motorsport för 4
Trekamp i motorsport för 4
Trekamp i motorsport för 4
Trekamp i motorsport för 4
Trekamp i motorsport för 4

Trekamp i motorsport för grupp Stockholm:  

Din Upplevelse

Utmana dina vänner i en laddad trekamp där ni får köra folkrace, crazy cars och fyrhjuling. Detta är något för er med verklig tävlingsinstinkt! Kör äldre ombyggda bilmodeller, upplev rally i ett rasande tempo, bemästra fyrhjuling i terräng och prova på att manövrera felstyrda bilar. Med denna trekamp kommer ni att få en dag fylld av action och dramatik, perfekt för den som vill tävla inom bilsport. Boka in en dag för kamp, fest och skratt!

I denna trekamp ingår folkrace, quadrunners samt crazy cars. Folkracet består av ett provlopp samt ett heat. I grenen quadrunners får ni tävla med fyrhjuliga MC och i crazy cars får ni prova på felstyrda bilar. Mer trekamp än detta kan det knappast bli! Ta fram tävlingsandan inom dig och utmana dina vänner i denna unika och ultimata motorupplevelse!

Ingår i upplevelsen:

Folkrace: Provlopp och två tidsheat

4-hjuling: provlopp och två tidsheat

Felstyrd/Crazycar: Ett tidsheat

tid: 2-2,5h

Viktig Information

Körkort krävs ej men körvana underlättar.
Deltagare i denna trekamp behöver vara minst 18 år.
För att kunna köra måste du vara minst 150 cm lång.

Väder

Denna upplevelse är väderkänslig. Körningen kan bli inställd pga dåligt väder.

Tidsåtgång

Upplevelsen varar under cirka 2-2,5 timmar.

Antal Personer

Ni ska vara minst 6 personer för Trekamp i motorsport.

Åskådare

Åskådare är välkomna till upplevelsen.

Klädsel

Klä dig bekvämt och var försedd med skor med platt sula. All övrig utrustning tillhandahålls av arrangören.

Tillgänglighet

Säsongen för denna upplevelse är mellan april-november och kan bokas in för valfri dag (med reservation för fullbokat). Boka i tid!

Plats

Stockholm, Huddinge

Kod : SE040

Trekamp i motorsport för grupp Stockholm:

View Locations

Trekamp i motorsport för grupp Stockholm: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
10.0 / 10

Perfekta svensexan!
Rekommenderas:D
Jonny
10 / 10

Trekamp i motorsport för grupp Stockholm: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Trekamp i motorsport för grupp Stockholm: Tillgänglighet

Säsongen för denna upplevelse är mellan april-november och kan bokas in valfri dag (med reservation för fullbokat). Boka tidigt för at försäkra er om att få en tid som passar!

Trekamp i motorsport för grupp Stockholm: Fascinerande fakta

Trekamp består utav tre olika tävlingsmoment, där deltävlingarna varierar stort och väljs av deltagarna själva. Trekamper används ofta för att skapa teambuilding och är ett utmärkt sätt för kompisgänget eller företaget att släppa loss och ha roligt tillsammans. Detta är något unikt och annorlunda som passar bra för ett gäng vänner, ett företagsevent eller för dig som är genuint intresserad av motorsport.

Ratta loss med felstyrda bilar som crazy cars, där styrningen blir tokig när man rattar till vänster men kommer till höger. Att köra dessa crazy cars är en upplevelse du sent kommer att glömma, och som du garanterat kommer att vilja testa igen. Följ upp utmaningen med ett folkrace, där deltagarna får köra slitna bilar som är gjorda för att köra slut på. Gasa rejält, sväng loss i kurvorna och kör om dina medtävlande då du drar loss hästkrafterna på topp.

Trekampen i motorsport erbjuder också terrängkörning med fyrhjulingar där ni får tävla i tunga fyrhjulingar som dundrar fram i snabb takt. Kör med speed i ditt åk och slira iväg runt kurvorna så fort du bara kan, och ge järnet i trekampen för att kunna sätta dina mottävlanden på plats. Se dina utmanare bli omkörda när du går över mållinjen. Oavsett om du vinner din trekamp eller ej blir detta en trekamp att minnas. Varför inte göra denna trekamp till en årligen igenkommande tradition? Ta med kompisgänget och se vem som tar hem den ärofyllda förstaplatsen och blir årets trekampsmästare!

Trekamp i motorsport för grupp Stockholm: Inte övertygad än

Trekamp i motorsport för grupp Stockholm: Restriktioner

Åldersgräns minst 18 år. Deltagarna måste vara minst 150 cm långa. Minst 6 personer i gruppen för trekampen. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 10000 erfarenheter i Europa, UK och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 1250 Kr
  • Antal:
Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Vinprovning för 2 i Malmö Tyckte inte alla viner var jättegoda men det var en bra variation på vinerna och allting kändes bra genomfört. Hela mitt sällskap var nöjt med provningen och vi hade en trevlig kväll. E

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Trekamp i motorsport för grupp Stockholm? ..