Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Provdykning i Örebro

Häng med på en tur ner under ytan i en rolig och spännande dykupplevelse. Detta är ett perfekt tillfälle att få prova på hur det är att dyka med hjälp av professionella instruktörer. Känn hur det är att tyngdlöst ta sig fram på djupt vatten.
  • Pris: 399 Kr
  • Antal:
Under ytan

Provdykning i Örebro:  

Din Upplevelse

Vill du uppleva ett äventyr som fängslar? Vill du lära dig dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Upplev känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för dig som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.Först ges en kort teorigenomgång om all viktig information såsom säkerhet och hur utrustningen fungerar. Sedan är det dags att ta de första andetagen under ytan!

Viktig information

Åldersgräns: 12 år. Utrustning ingår.

Vädret

Dyket sker inomhus i bassäng

Tidsåtgång

Ca 3,5 timme, på vardagar startar dykningen 18.00, under helger 09.00

Antal personer

Upplevelsen är för 1 person men max 6 personer kommer delta på provdykningen

Åskådare

Åskådare kan komma med (men måste då betala entré till badhuset).

Klädsel

Ta med badkläder och handduk

Tillgänglighet

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum

Plats

Örebro

 

Kod : SE099

Provdykning i Örebro:

View Locations

Provdykning i Örebro: Tillgänglighet

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum.
Hör av er till oss så kollar vi upp när det finns nån lämplig tid för er att prova på sportdykning! Tel: 08-642 4509 eller epost: info@goldenmoments.se

Provdykning i Örebro: Fascinerande fakta

Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. På äldre dagar genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Denna fungerade som en lufttät hjälm som fästes i dykdräkten för att sluta tätt. Dyk gjordes på den tiden för att utforska områden. Idag görs dyk mestadels för nöjes skull. En dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan innan dykningen sker. Dykaren dyker sedan ner i havet och simmar så långt ner som möjligt innan luften tar slut. Detta är den mest extrema formen av dykning då det gäller att tajma dyket så att luft finns kvar för att ta sig upp till ytan igen. Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt. När dykaren gör ditt dyk sker det med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort.

Provdykning i Örebro: Inte övertygad än

Provdykning i Örebro: Restriktioner

Åldersgräns: 12 år. Utrustning ingår. Ta med baddkläder och handduk. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 399 Kr
  • Antal:

Provdykning i Örebro: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Overnight Romantic Outdoor Experience in the Swedish Nature for 2 - Sweden Det här är garanterat den mest annorlunda övernattningen vi haft, och en av de tervligaste. Att sova så högt upp i en stuga/koja var riktigt mysigt. ..

Trusted by