Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Provdykning för 2 i Örebro

Ta med bästa kompisen och prova på sportdykning! Perfekt för den som vill ta sitt första steg på vägen till ett dykcertifikat; eller bara som en kul grej att testa på tillsammans.
Priset är för två personer
  • Pris: 798 Kr
  • Antal:
Provdykning

Provdykning för 2 i Örebro:  

Din Upplevelse

Vill Ni uppleva ett äventyr som fängslar? Vill Ni lära Er dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Upplev känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för Er som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.

Först ges en kort teorigenomgång med all viktig information såsom säkerhet och hur utrustningen fungerar. Sedan är det dags att ta det första andetaget under ytan!

Viktig Information

Åldersgräns: 12 år. Utrustning ingår.

Vädret

Dyket sker inomhus i bassäng

Tidsåtgång

Ca 3,5 timme. Dykningarna startar 18.00 på vardagar och 09.00 under helger.

Antal Personer

Upplevelsen är för 2 personer men max 6 personer kommer deltaga på provdykningen

Åskådare

Åskådare kan komma med (men måste då betala inträde i simhallen).

Klädsel

Ta med badkläder och handduk

Tillgänglighet

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum

Plats

Örebro

Kod : SE100

Provdykning för 2 i Örebro:

View Locations

Provdykning för 2 i Örebro: Tillgänglighet

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum.
Hör av er till oss så kollar vi upp när det finns nån lämplig tid för er att prova på sportdykning! Tel: 08-642 4509 eller epost: info@goldenmoments.se

Provdykning för 2 i Örebro: Fascinerande fakta

Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. På äldre dagar genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Det var som en lufttät hjälm man fäste i dykdräkten för att sluta tätt. Dyk gjordes då för att utforska medans man idag gör dyk mer för nöjets skull än för forskningen. En dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan innan dykningen sker. Dykaren dyker sedan ner i havet och simmar så långt ner som möjligt innan luften tar slut. Detta är den mest extrema formen av dykning då det gäller att tajma dyket så att man även har luft nog kvar för att ta sig upp till ytan igen. Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt. När dykaren gör ditt dyk sker det med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort. Då dyk gjorts simmar man sedan under vattnet. Syrgastuben hjälper dykaren att andas så att dykningen kan ske i vattnet under en längre tid. Dykaren avslutar dyket med att komma upp till ytan. Dyk görs inomhus i bassäng eller utomhus i havet eller i sjöar. Prova på dyk görs ofta i en bassäng och är en start för den som vill ha dykarcertifikat. Dykarcertifikatet ges först efter ett flertal dyk och då dykaren visat rätt teknik och kunskap.

Provdykning för 2 i Örebro: Inte övertygad än

Provdykning för 2 i Örebro: Restriktioner

Åldersgräns: 12 år. Utrustning ingår. Ta med baddkläder och handduk. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 798 Kr
  • Antal:

Provdykning för 2 i Örebro: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Provdykning i Göteborg Det här var en kul grej att testa. Instruktören var mycket hjälpsam för mig som inte hadek oll nå någonting alls känns det som. :) Malin R

Trusted by