Förverkligar dina drömmar för 22 år | 1999-2022
Varukorg
Kör 7 olika sportbilar

Kör 7 olika sportbilar

Kör 7 olika sportbilar

Ge bort en halvdag med några av de häftigaste sportbilarna i världen! Bilarna körs på allmän väg i en cirka 20 mil lång road tour och samtliga bilar testas i ett höghastighetstest på flygfält. Sen blir det till att köra slalombana med en av de potenta sportbilarna.
 
Top Gear Airfield Sverige börjar strax utanför Stockholm där gruppen möts upp vid supersportbilarna. Bilarna introduceras kort varpå alla väljer en bil och påbörjar en gemensam 10-15 mil road tour till flygfältet. Karavanen stannar till ett par gånger under färden för bil- och förarbyte med övriga deltagare. 
 
Väl framme på flygfältet blir det energipåfyllning i form av en välbehövlig fikapaus för deltagarna. Därefter är det dags för ett höghastighetstest där bilarnas fartresurser verkligen kommer till sin rätt. Samtliga deltagare får köra höghastighetstest en gång med varje bil samt åka med en gång i varje bil.
 
Därefter får deltagarna med en av bilarna på tid köra en slalombana som snitslar sig mellan koner. Sedan följer ytterligare en road tour på ca 10-15 mil med avslutning där hela upplevelsen började.
Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Whiskyprovning i Stockholm Bra kvalité på denna provning, jag har provat ett par stycken, och denna höll bra standard. Lasse

Trusted by