Förverkligar dina drömmar för 24 år | 1999-2023
Företags Aktivering
Kör en Porsche

Kör en Porsche

Kör en Porsche

Porsche 911 kallas ofta för sportbilarnas sportbil. Den ikoniska designen har fått huvuden att vändas sedan tidigt 1960-tal. 1974 kom första 911 Turbo med en sexa på 3 liter och 260 hästar som blev en sensation. Porsche 911 har sedan dess utvecklats snabbt till en av världens stora sportbilar. För varje generationsväxling har modellen satt ny standard inom sportbilsvärlden. Detta är högteknologi som gör det möjligt för det uråldriga svansmotorkonceptet att fortfarande leverera på toppnivå. Teknisk utveckling, design och tysk kvalitet skapar en körmaskin med fantastiska egenskaper och prestanda. Det här är en bil för sportbils fanatiker.

 
Upplevelsen utförs tillsammans med en erfaren instruktör som går igenom bilen innan det är dags att köra iväg med 500 hästkrafter i ryggen. Förarmiljön är genomarbetad och bilen andas kvalitet in i minsta detalj. Trots monsterprestanda har Porsche byggt en lättkörd bil som genom dess precisa och direkta styrning gör körningen till en ren njutning.
Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Whiskyprovning i Stockholm Riktigt bra provning. Alla var mycket nöjda! /Hasse L

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Kör en Porsche? ..