Förverkligar dina drömmar för 19 år | 1999-2018
Varukorg
Julklappstips

Julklappstips

Har du slut på julklappsidéer? Golden Moments har lösningen!

Hos Golden Moments kan du hitta den ultimata julklappen! Vi erbjuder unika upplevelser och julklappstipsjulklappar till alla. Sök igenom vårt urval och se vad som passar just din vän. Se till att din julklapp den här julen blir något minnesvärt och uppskattat. Vad sägs om en lyxig vinprovning eller en fartfylld ferrarikörning?


Har du svårt att välja en julklapp? Köp en presentbox eller ett öppet presentkort och låt mottageren välja fritt bland våra upplevelser!

Golden Moments tips på julklappar:

Leta bland alla våra upplevelser och hitta exakt den julklapp du söker

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Floating i Stockholm Jag fick en floatingupplevelse av min man i present. Det var en fantastisk upplevelse att få vila ostört i flytariet, glida mellan sömn och vakenhet och jag kom upp otroligt utvilad. Det sägs att floating motsvarar 6 timmars sömn och jag gick ut upprymd över att känna mig så utsövd.
Med 2 barn under 3 år brukar jag aldrig sova ostört. Nästa gång blir det min mans tur, han lider också av sömnbrist. Susanne

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Julklappstips?