Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg
Företag julklappar

Företag julklappar

För företag är upplevelser perfekta julklappar! Låt de anställda vid ditt företag få välja själva vilken julklapp de vill ha!

På Golden Moments har vi mer än 10 års erfarenhet av att hjälpa företag med julklappar. Upplevelser passar alla företag och är julklappar som är lätta att anpassa och göra unika. För företag är upplevelser perfekta julklappar, då de har en hög motivationsfaktor och lågt pris. Våra unika USB-presentförpackningar erbjuder stora möjligheter att anpassa julklappar efter ditt företag.

Ring oss på Golden Moments idag så kan vi berätta hur vi kan hjälpa ert företag med julklappar som skapar stämning, glädje och har högt ROI.

Se alla våra upplevelser för fler förslag på vad ditt företag kan ge bort som julklappar:

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Overnight Romantic Outdoor Experience in the Swedish Nature for 2 - Sweden Detta var en underbar upplevelse. Min man och jag fick detta i present av våra barn och det var verkligen uppskattat. Väldigt romantisk uppe bland träden! Margareta Johanesson

Trusted by