Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Lyxig Makeup i Stockholm

Låt dig pysslas om i en lyxig makeup-upplevelse där du får mängder av tips om hur du på bästa sätt kan framhäva dina drag!
  • Pris: 600 Kr
  • Antal:
Lyxig makeup makeover i Stockholm

Lyxig Makeup i Stockholm:  

Din Upplevelse

Hitta din personliga stil med hjälp av en professionell makeupartist, som hjälper dig att hitta dina rätta färger och toner. En naturlig makeup kan vara precis vad du behöver för att känna dig tillfreds med ditt utseende.

 

Under sminkningen får du också tips på hur du kan lägga en lyxig makeup på egen hand.

 

Viktig information

Du måste vara minst 16 år. Personer under 18 år behöver målsmans underskrift.

 

Vädret

Denna upplevelse påverkas inte av vädret eftersom det är en inomhusaktivitet.

 

Tidsåtgång

Beräknad tid för Lyxig Makeup är cirka 1 timme.

 

Antal personer

Du tas om hand tillsammans med salongens övriga kunder.

 

Åskådare

Åskådare är tyvärr ej välkomna.

 

Klädsel

Plagg du trivs i.

 

Tillgänglighet

Lyxig Makeup kan bokas året runt enligt salongens öppettider.

 

Plats

Stockholm, Östermalm

Kod : SE032a

Lyxig Makeup i Stockholm:

View Locations

Lyxig Makeup i Stockholm: Tillgänglighet

Lyxig Makeup kan bokas året runt enligt salongens öppettider.

Lyxig Makeup i Stockholm: Fascinerande fakta

Smink har använts i tusentals år för att försköna både män och kvinnor. Det började tillverkas i större skala i forntida Egypten, och produkterna var förvånandsvärt lika dagens produkter. De egyptiska damerna målade linjer runt ögonen med kol för att förstärka ögonen och hade turkos ögonskugga gjord av grön koppar och bly. Läppar och kinder färgades med rouge av pulveriserad lera. Handflator och fotsulor färgades rosa med hjälp av henna, likaså tå och fingernaglar. Högättade män och kvinnor gned in sina kroppar med kryddiga och väldoftande oljor, likt dagens parfymer.

På 1600- och 1700-talet sminkade sig högättade kvinnor och män med vitt puder för att indikera sin höga status. Bar man detta puder visade man att man inte behövde vara ute och arbeta på fälten som slavarna gjorde.

Även idag används smink för att försköna både män och kvinnor. Till skillnad från förr i tiden används inte smink för att visa status, utan mer i vardagen som ett sätt att dölja små skavanker. Makeup är idag ett dagligen återkommande inslag i många kvinnors liv. För många känns det naturligt att lägga en vardagsmakeup innan de går till arbete och skola. En vardagsmakeup behöver inte vara avancerad, utan ska gärna kännas som en förstärkning av ansiktets linjer och färgskalor. Många upplever det dock som lite svårt att få till en behaglig vardagsmakeup, och därför vänder man sig till en makeupartist, som får hjälpa till att ta fram en makeup som är individuellt anpassad för varje kvinna. En makeupartist har kunskap om hur man bäst hanterar varje ansiktsform, och vilken makeup som gör ansiktet mest rättvist. Att måla sig ska kännas naturligt, och det är ett nyckelord varje makeupartist strävar efter att uppnå. Det finns som bekant en uppsjö av färger inom makeupen, och det kan vara svårt att hitta rätt i makeup-djungeln. Att anpassa din makeup efter ansiktsform och dina egna färger, kan hjälpa dig att ge ett seriösare intryck, och att du känner dig mer naturlig och självsäker när du själv ska måla dig. En grundläggande sminkning för hyn består av foundation, puder och highlighter. Vill du förstärka ögonen kan du sminka dig med ögonskugga, eyeliner och mascara. Till läpparna kan du använda läppstift eller läppglans och förstärka läppkonturerna med en läppenna. Mängden smink varierar beroende på vad det är för tillfälle du sminkar dig för. Många använder bas smink under dagen och på kvällen om det är fest lägger man på mer färg och glitter. En sak som är viktig när du använder smink är att du tvättar bort det innan du går och lägger dig. Gammalt smink täpper till huden och låter den inte andas, vilket kan göra att huden åldras snabbare.

Lyxig Makeup i Stockholm: Inte övertygad än

Lyxig Makeup i Stockholm: Restriktioner

Du måste vara minst 16 år. Personer under 18 år behöver målsmans underskrift. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 600 Kr
  • Antal:
Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Detektivmiddag i Göteborg kändes både spännande och roligt! Maten var också god Vera

Trusted by