Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2020
Varukorg

Frequently Asked Questions

Hur lång är leveranstiden?

Leveransen varierar beroende på den beställda produkten.
Upplevelse biljetten
Du har valt har ett e-biljett som kommer inom några minuter, kan det ta upp till 2 timmar för leverans till den e-postadress som anges i beställningen. Om du inte har fått det under denna tid, vänligen kontrollera din spam eller skräppost som ibland våra e-postmeddelanden hamnar här.

Papper eller USB gåvo boxes
Vanligtvis tar 3-5 arbetsdagar eftersom dessa skickas via First Class post. Låt 8 arbetsdagar gå innan du kontaktar oss om att du inte har fått det. Leverans till andra länder kan ta längre tid och vi skulle alltid föreslå att beställa en e-kupong samtidigt som du beställer.

Materiella produkter (nämna stjärna / korgar / tidnings gåvor / etc)
Leveransinformation varierar beroende på vilken produkt du har beställt. Se produktbeskrivningen för mer information.

Jag har inte fått min beställningsbekräftelse
Tråkigt att du inte har fått din beställning ännu. Kontakta oss med ditt ordernummer eller den e-postadress du använde för att göra din beställning och vi kommer att vara mer än glada att hjälpa ytterligare.

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Overnight Romantic Outdoor Experience in the Swedish Nature for 2 - Sweden Nu var det ett tag sedan jag gav bort det här men jag minns det fortfarande som en mycket prisvärd överanttning. Visserligen lite dyrare än en kväll på ett hotell men nu känns det som att vi fick en skog för oss själva med bastu bad och allting. Britta

Trusted by