Förverkligar dina drömmar för 22 år | 1999-2022
Varukorg0 Kr

Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet

Anordna en smak- och lärorik upplevelse! Lär er mer om vinets smak och doft, vilka viner som passar till vilka rätter och smaka av 4-6 olika sorters enligt eget val. Vinprovningen är från 18 år. Nu har ni chansen att ta del av vinets fascinerande värld! Ni kan själva bestämma temat! Sommeliern guidar er igenom provningen
  • Pris: 7500 Kr
  • Antal:
Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet
Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet
Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet
Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet
Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet

Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet:  

Er Upplevelse

Upptäck vinets spännande värld och ta del av njutbar kunskap tillsammans med en vän. Under denna Vinprovning för grupp i Göteborgsområdet. Med Golden Moments får ni chans att påverka vilken typ av provning ni vill ha! Vitt, Rött, Champagne? Ett visst vindistrikt? En viss druva, men från helt olika områden? Bestäm tillsammans med somerliern.

Vinprovningen ger er en kort presentation om vinets historia, provning av ca 4-6 olika vinsorter, grundlära inom kombinationen vin och mat ochen avpassad frågestund. Ta chansen att lära dig mer om hur man sätter ord på vinets doft och smak, låt dina sinnen öppnas för att i fortsättningen använda din nyvunna kunskap till att välja vin för framtida middagar eller för att ordna en egen vinprovning hemma med dina vänner.

Viktig Information

Ni håller själva med glas (ett vinglas per provat vin och person), kan köpas på exv IKEA eller annat. Själva vinet ingår inte i priset, sommerliern kan inhandla till själkostnadspris. Håller ni till på lokal med restaurang och serveringstillstånd, måste restaurangen skaffa fram vinerna, eller godkänna att dessa tas med ini lokalen!

Tänk på att äta en bit mat innan vinprovningen och var noga med att inte bära starka parfymer som kan påverka doftupplevelsen. Minimiålder 18 år.

Vädret

Vädret påverkar inte denna vinprovning. (Bara humöret)

Tidsåtgång

Vinprovningen tar ca 1,5 h.  Tidpunkt och datum avgör ni själva

Antal Personer

Grupprovningen har ett enhetligt pris och passar från 2 till ca 30 personer, men är avhängig av vilken lokal ni har.

Åskådare

Ni avgör själva vilka som skall vara med. De som är under 18 år får ej deltaga.

Klädsel

Upp till er!

Tillgänglighet

Kolla i god tid med oss så vi kan ha någon av våra duktiga somerlierpartners tillgängliga.

Plats

Göteborgstrakten, vid längre avstånd tillkommer resetillägg.

Kod : SECOWIGBG

Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet:

View Locations

Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet: Tillgänglighet

Året om! Hör av er i god tid för inbokning av sommerlier! Vissa tider och datum är mer fullbkade än andra

Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet: Fascinerande fakta

När vindruvor liggegat en tid har vinet i princip skapat. Då vindruvorna innehåller både jäst och socker produceras vin när de jäser. Däremot är processen för att skapa ett gott vin mycket längre och mer komplicerad.

Vin odlingar funnits sen ca 6 000 f.Kr. och det var i gamla Persien, på Kaukasusbergen, man började odla vindruvor för vinframställning. Vinodlingen spred sig till babylonierna och runt hela Medelhavet. Romarna stod för spridningen till hela området i Europa där det idag odlas vin i större skala. På 1860-talet slog vinlusen till och slog ut större delen av vinproduktionen i Europa. Lösningen på problemet kom genom att importera resistenta vinstockar från USA och på dessa ympa sticklingar. Det tog ända fram till andra världskrigets slut innan vinodlingarna återhämtat sig från vinlusangreppet. Först runt år 1900 lyckades man med jäsningen tillräckligt väl för att tillverka vin som vi känner till det idag. Idag finns en utbredd vinkultur som gjort vin till mer än bara en måltidsdryck. Runt om i världen anordnas olika typer av vintävlingar samt vinprovningar, vilket blivit en populär företeelse bland vinälskare och andra intresserade.

Efter er lärorika och roliga vinprovning kan ni imponera på dina vänner genom att bjuda på en middag med dina egna valda viner, där du kan berätta dess historia och varför just dessa passar så bra till maten.

Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet: Inte övertygad än

En vinprovning är ett väldigt lyckat sett att inleda en middag. Det är kul att prova nya viner eller att få lära sig nåt man inte kunde tidigare. Ett lättsamt sett att umgås. Vinprovningen är ett bra sätt att lära känna varandra och sitta och diskutrera och utbyta åsikter.

Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet: Restriktioner

Åldersgräns: 18 år för samtilga som deltager
Detta evenemang kräver att ni själva organiserar lokal mm.
Beställning och inbokning görs helst via email till: corporate@goldenmoments.se
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 10000 erfarenheter i Europa, UK och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 7500 Kr
  • Antal:
Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Dagssegling för 1 i Lysekil För en mycket härlig dag ute på havet! Anna-Lena Olsson med make

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Vinprovning gruppaktivitet Göteborgsområdet? ..