Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Val-och delfinsafari Weekend - Irland

Internationell upplevelse : Irlanda
Val- och delfinsafari på Irland är en unik present för den som vill uppleva något oförglömligt!
  • Pris: 1808 Kr
  • Antal:
Val-och delfinsafari Weekend - Irland

Val-och delfinsafari Weekend - Irland:  

Din Upplevelse

Val- och delfinsafari i Cork är en unik present för den som vill uppleva något oförglömligt! Se valar och delfiner på nära håll och spendera en natt i ett Bed and Breakfast boende inklusive frukost och middag. Njut av en helg i Cork och lär dig mer om de fantastiska däggdjuren. Ta en tur med färja till Cape Clear Island och utforska de natursköna landskapet.

Program
Dag ett:
- Ankomst och tillgång till det lokala boendet
- Fri eftermiddag för att utforska ön Cape Clear
- Njut av en middag på en närliggande bar

Dag två:
- Val- och delfinsafarin börjar kl 09:00 och slutar på cirka 13.00pm (väderberoende)
- Möjlighet att resa till Cape Clear Island

Viktig Information

Denna upplevelse har inga restriktioner. Alla är välkomna att njuta av en helg för att titta på det marina djurlivet. Vad gäller barnvänligheten ombord, så passar utflykten perfekt och barn är mycket välkomna!

Väder

Denna upplevelse är väderberoende. För din egen säkerhet kan turen komma att ställas in på grund av extrema väderförhållanden och nytt datum måste bokas.

Tidsåtgång

Detta är en tvådagars upplevelse. Du kommer att tillbringa en natt i B & B boende.

Antal

Det pris som nämns ovan är för en person.

Åskådare

Denna upplevelse är tyvärr inte öppen för åskådare.

Klädsel

Vänligen ha varma och vattentäta kläder samt bastanta skor för denna upplevelse.

Tillgänglighet

Denna upplevelse finns tillgänglig på alla helger från april till november. Vänligen var ute i god tid för att erhålla önskat datum.

Plats

Cork, Irland

Kod : IREWHALEED

Val-och delfinsafari Weekend - Irland:

View Locations

Val-och delfinsafari Weekend - Irland: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
9.0 / 10

unreal !!!!!
what a great experience . no only did we see whales we also saw porpoises and seals . we are going to do this trip again
claudia
10 / 10

amazing
I went whale watching at the beginning of this month together with my wife. it was an amazing experience. I got the chance to take some beautiful Pictures of these animals.
Erin T
8 / 10

Incredible!
I got this as a gift from my parents for my birthday. It was really unique to see these animals in the wild. Even though it was a bit cold, but once you see the whales and dolphins, it is worth the trip. Loved it!
Sarah O'Connell
9 / 10

Val-och delfinsafari Weekend - Irland: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Val-och delfinsafari Weekend - Irland: Tillgänglighet

Denna upplevelse finns tillgänglig på alla helger från april till november. Vänligen var ute i god tid för att erhålla önskat datum.

Val-och delfinsafari Weekend - Irland: Fascinerande fakta

Delfinerna och valarna håller till i Shannon deltat hela året, de som hanterar båtarna är väl bekanta med delfinernas beteende och vet vanligtvis var de håller till vid olika väder, vind, och årstidsförhållanden.

Tidvatten och vindar bestämmer hur och vart man för båten. Man kan inte garantera att man får se delfiner, men det är extremt sällsynt att man inte gör det! De ser delfiner på 98% av sina båtturer och de tar inte ut båten om de redan på förhand tror att det blir "fel" förhållanden. I området rör sig ca 140 delfiner, Minkval, Fenval, Knölval, vanlig delfin och tumlare (Harbour Porpoise), dessutom gråsäl, havssula (gannet), sillgrissla (guillemot), tordmule (razorbill), alpkråka (chough) och Pilgrimsfalkar.

Man får också se flockar av vilda getter på öarna. De fantastiska landskapet med kustlinje och alldeles speciell geologi, kan beundras från klippor och hällar, vilket har gjort området världsberömt!

Det finns också nationella natur och kulturskyddsområden, vilka inkluderar Carrigaholts tornhus från 1400-talet, ett fort från Napoleon tiden, en kyrka från 800-talet och ett signaltorn från 1300-talet.

Val-och delfinsafari Weekend - Irland: Inte övertygad än

Val-och delfinsafari Weekend - Irland: Restriktioner

Upplevlesen har inga restriktioner, alla är välkomna. Liten som stor, gammal som ung. Vad gäller barnvänligheten ombord, så passar utflykten perfekt och barn är mycket välkomna!
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 1808 Kr
  • Antal:
Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Chokladmassage i Göteborg Helt klart en annorlunda upplevelse, men för en chokladälskare som mig, var den helt klart uppskattad!:) Kirran

Trusted by