Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Stuntman för en dag

Detta är den ultimata upplevelsen för en möhippa/svensexa! "Offret" får agera stuntman för en dag i diverse häftiga stunt som kan beskådas av de anhöriga. Gasexplosioner, fall från höga höjder, få en flaska krossad i huvudet och brinna - den här upplevelsen har allt!
  • Pris: 3800 Kr
  • Antal:
Fritt fall!

Stuntman för en dag:  

Din Upplevelse

Upplevelsen kan anpassas lite efter önskemål men det grundläggande upplägget inkluderar:
- Det börjar med en stor gasolexplosion där hettan definitivt kommer att kännas!
- Flyga med en specialsele (som i filmen Matrix).
- Hoppa i en luftkudde (det får även alla åskådare som vill).
- Träna samt utföra ett riktigt brandstunt, en så kallad "halvkroppsbrinning" (det enda stället i Sverige som erbjuder detta!).

Som en gemensam avslutning ges en lektion i hur man slåss på teater och film. Man kommer att, två och två, få öva stagefighting/scenkamp som avslutas med att man parvis koreograferar en egen, kort fightsekvens som sedan visas för de andra.

Viktig Information

Denna upplevelse kräver att deltagarna ej har några fysiska hinder såsom whiplashskador eller liknande. Normal fysik är fullt tillräckligt. I bokningsbekräftelsen får kunden en säkerhetsföreskrift som ska läsas igenom. Dusch och bastu finns att hyra på plats, bastun tar max 8 personer. Självklart får man ta med egen dryck (det finns ingen försäljning på plats). I samband med tidsbokningen av stuntupplevelsen finns även möjligheten att beställa en gjuten ruta (90 x 120 cm) av sk "breakaway-glas" som man får hoppa igenom. Dessutom finns tillvalet att få evenemanget professionellt filmat och redigerat till en häftig video med musik. Tillvalen är ej inkluderade i priset.

Vädret

Upplevelsen är inte beroende av vädret.

Tidsåtgång

Ca 1,5 timmar.

Antal Personer

Detta är ett gruppevent (antal: 1-10st, 11-20st, 21-30st). Det är en huvudperson som utför aktiviteterna.

Åskådare

Åskådare är välkomna och kan få delta i vissa aktiviteter.

Tillgänglighet

Året runt.

Plats

Stockholm

Kod : SESTUST

Stuntman för en dag:

View Locations

Stuntman för en dag: Tillgänglighet

Året runt

Stuntman för en dag: Fascinerande fakta

En stuntman är den person som ersätter skådespelare i farliga filmsekvenser. Användandet av stuntmän uppkom på 40-talet då westernfilmer med många farliga scener blev allt vanligare. Från början användes vanliga idrottsmän eller cowboys till tricken, men så småningom utvecklades det till ett eget yrke. Själva ordet stuntman kommer från engelskans stunt som betyder trick eller konststycke. Grundregeln för stunt är att de ska se farliga ut utan att faktiskt vara det. Komplicerade stunt som tex biljakter räknas ofta ut i dator.

Stuntman för en dag: Inte övertygad än

Stuntman för en dag: Restriktioner

Denna upplevelse kräver att deltagarna ej har några fysiska hinder såsom whiplashskador eller liknande. Normal fysik är fullt tillräckligt. I bokningsbekräftelsen får kunden en säkerhetsföreskrift som ska läsas igenom. Dusch och bastu finns att hyra på plats, bastun tar max 8 personer. Självklart får man ta med egen dryck (det finns ingen försäljning på plats). I samband med tidsbokningen av stuntupplevelsen finns även möjligheten att beställa en gjuten ruta (90 x 120 cm) av sk "breakaway-glas" som man får hoppa igenom. (2500 kr) Dessutom finns tillvalet att få evenemanget professionellt filmat och redigerat till en häftig video med musik. (2500kr) Tillvalen är ej inkluderade i priset.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 3800 Kr
  • Antal:
Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Namnge en stjärna Min flickvän blev väldigt glad över den här födelsedagspresenten, hon fick ett trevligt paket med cerifikat och annat så det känns prisvärt! Ray

Trusted by