Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Dagssegling för 1 i Stockholm

Följ med oss ut i vackra Stockholms skärgård!
I en stor och bekväm segelbåt, kan du luta dig tilllbaka och njuta medan vi tar med dig på en härlig dagstur i Stockholm, ut mot havet.
  • Pris: 1495 Kr
  • Antal:
Nu kastar vi loss!

Dagssegling för 1 i Stockholm:  

Din Upplevelse


Redan på morgonkvisten kastar vi loss! Våra erfarna seglare, skeppar dig på vår 13 meter långa och över 4 meter breda segelbåt, med maximal komfort. Här kan du verkligen njuta medan vi seglar fram i bland böljorna. Tag chansen att få njuta av en underbar dag ute på havet!

Dagen startas med en lättare frukost. Vuí seglar sen hela förmiddagen och vid lunchtid stannar vi till vid lämplig vik, där en riklig fisk- och skaldjurstallrik serveras. Passa på att ta ett dopp, eller njut av lite härlig solbadning om du vill, innan vi åter kastar loss för att segla mot hemmabryggan igen.

Viktig information


En uppblåsbar flytväst finns att låna för alla deltagare. Turen utgår från en brygga som går att nå såväl med bil som med kollektivtrafik.

Vädret


Seglingsrutten är beroende av väder och vind. Planerna kan plötsligt ändras och målet för din segling blir ett helt annat än det som från början var tänkt eller tvingas ställas in med kort varsel. Vid osäkert väder, var god kontakta arrangören av upplevelsen för att säkerställa att turen blir av.

Tidsåtgång


Turen tar ca 7 h.

Antal personer


Ombord på fartyget max 6 pers

Åskådare


Åskådare är tyvärr inte välkomna till denna upplevelse

Klädsel


Klädsel utefter väder och vind, ej grova kängor eller högklackat! Helst gympa/seglingsskor

Tillgänglighet


Seglingen utförs på söndagar under sommarhalvåret

Plats


Dalarö brygga, Stockholm

Kod : SESKAST

Dagssegling för 1 i Stockholm:

View Locations

Dagssegling för 1 i Stockholm: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
10.0 / 10

Tack för en toppendag!
Helt otrolig skärgårdsupplevelse med god mat, trevligt sällskap och tur med vädret!
Martina Hansson
10 / 10

Dagssegling för 1 i Stockholm: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Dagssegling för 1 i Stockholm: Tillgänglighet

Sommarhalvåret

Dagssegling för 1 i Stockholm: Fascinerande fakta

Segling är den gemensamma benämningen på att genom olika sätt framdriva en farkost genom vindens tryck från en punkt till en annan. Segling finns i många former och kan upplevas på havet, på land eller i luften. Med hjälp av vindens tryck mot segel, uppburna av master, seglar fartygen fram på världens alla hav. På land kan man även uppleva segling på is och för att utföra seglingen tar man hjälp av skridskor eller skidor. I luften seglar man med segelplan och även med ballonger.

För många kustbor är segling en naturlig del i livet, men som stadsmänniska kan segling vara en ovanlig upplevelse man gärna upplever mer än en gång. Att gå ombord på en skuta med höga fartygmaster och se kaptenen virra rodret, medan besättningen lossar båten från bryggan, är en otrolig upplevelse för segelfantasten! Väl ute på havet är segelfartygen utelämnat helt åt vindarna och besättningens segelkunskaper. Under seglingen får passagerarna ombord på farkosten se hur besättningen kämpar med att få rätt infallsvinkel på seglets duk för att fånga vinden. Seglingen kan vara under en längre seglats eller en kortare seglats. Under vindstilla drivs pråmen sakta över vattnet och seglen firas ned. Att segla på ett stort segelfartyg är något för den äventyrlige såväl som för den båtintresserade som gillar att segla. Låt segelbåten och besättningen arbeta medan du njuter av solen ute på havet. Med ett stort segelfartyg får man segla som de gamla sjöfararna, lätta ankar och höra måsarnas skri när man närmar sig land.

Dagssegling för 1 i Stockholm: Inte övertygad än

Dagssegling för 1 i Stockholm: Restriktioner

Denna upplevelse är värderberoende och kan komma att ställas in av arrangören med kort varsel.
Seglingsrutten är beroende av väder och vind. Planerna kan plötsligt ändras och målet för din segling blir ett helt annat än det som från början var tänkt. Vid osäkert väder, var god kontakta arrangören av upplevelsen för att säkerställa att turen blir av.

Turen tar ca 7 h.

  • Pris: 1495 Kr
  • Antal:

Dagssegling för 1 i Stockholm: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Lyxigt Spapaket för 2 i Göteborg Jättetrevligt att man fick vara två personer samtidigt Maja

Trusted by