Förverkligar dina drömmar för 20 år | 1999-2019
Varukorg

Sånglektion i Stockholm

Har du alltid drömt om att få chansen att lära dig att sjunga? Golden Moments kan nu göra din dröm till verklighet! En proffessionell sångpedagog lär dig det du behöver kunna för att få en starkare sångröst. Denna upplevelse är även perfekt att ge bort i present till någon som alltid velat stärka sin sångröst.
  • Pris: 700 Kr
  • Antal:
Notera noterna

Sånglektion i Stockholm:  

Din upplevelse

Ta chansen och utveckla din sångröst hos en professionell sångpedagog! Med denna upplevelse kan du välja om du vill uppleva den direkt på plats hos sångpedagog I Stockholm, eller  om du hellre stannar hemma och deltar I lektionen online via din egen dator.
En sånglektion går vanligtvis till på följande sätt: Ni börjar med andningsövningar för att komma igång i kroppen. Därefter ”värmer” ni upp rösten med olika sångövningar där ni tränar sångteknik. Sedan arbetar ni musikaliskt och sångtekniskt med den repertoar du vill sjunga.

Viktig information

Deltagaren får inte vara under 10 år. Du behöver ta med dig en sång som du vill jobba med. Ta med sången på cd-skiva eller smartphone (med sång eller utan) och/eller på noter/text med ackord. Önskas pianokomp behöver du medtaga ackorden. Det bästa är att det är en sång som du kan och gillar. Det finns även pop-böcker på plats om du inte kan hitta/komma på något. Tar man lektion via dator, Skype, behövs en sångbakgrund utan sång eller att man sjunger à capella, dvs. utan något komp. För Skypelektioner behöver man en webkamera och en bra mikrofon. Hörlurar rekommenderas om högtalarna inte är så bra på datorn. Om du inte har programmet Skype på din dator får du information om hur du installerar detta vid bokning av upplevelsen.

Väder

Sånglektionen sker inomhus och är därför inte väderberoende.

Tidsåtgång

Du får en hel timme tillsammans med sångpedagogen för din första sånglektion.

Antal personer

Sånglektion i Stockholm är en upplevelse för en person.

Åskådare

Endast föräldrar till barn får följa med till denna upplevelse. För övriga åskådare tillkommer en avgift.

Klädsel

Ingen särskild klädsel krävs för att närvara på sånglektionen. Klä dig i det du trivs med.

Tillgänglighet

Vardagar dag- och kvällstid hela året med undantag för semestertider.

Plats

På plats i Stockholm eller online via Skype.

Kod : se0200

Sånglektion i Stockholm:

View Locations

Sånglektion i Stockholm: Tillgänglighet

Vardagar dag- och kvällstid hela året med undantag för semestertider.

Sånglektion i Stockholm: Fascinerande fakta

Kan alla lära sig sjunga? Cecilia, sångpedagogen för denna upplevelse, menar att alla som kan prata kan också bli goda sångare. Muskalitet och att jobba muskulärt i kroppen går att träna precis som allt annat och många gånger kan talang ersättas med hårt arbete. Cecilia menar att falsksång oftast beror på enstaka såntekniska problem, psykologiska hinder eller att man inte tränat upp sin sångröst eller muskelarbetet helt enkelt. Om du är musikalisk och kanske spelar ett instrument eller dansar men inta kan sjunga, har du stora möjligheter att bli en riktigt bra sångare.

Det du kommer lära dig på din sånglektion beror helt på vilken nivå du befinner dig på, dina vokala problem och vad du vill lära dig. Cecilia anpassar lektionen efter dina behov och önskemål.
Här kommer lite exempel på vad du kan lära dig på din sånglektion:
Anatomi, hållning, andning, artikulation och uttal, ansatser, avslut och stämbandsslutning.
Låt din dröm bli sann eller gör verklighet av någon annans dröm – Lär dig att sjunga!

Sånglektion i Stockholm: Inte övertygad än

Sånglektion i Stockholm: Restriktioner

Deltagaren får inte vara under 10 år. Du behöver ta med dig en sång som du vill jobba med. Ta med sången på cd-skiva eller smartphone (med sång eller utan) och/eller på noter/text med ackord. Önskas pianokomp behöver du medtaga ackorden. Det bästa är att det är en sång som du kan och gillar. Det finns även pop-böcker på plats om du inte kan hitta/komma på något. Tar man lektion via dator, Skype, behövs en sångbakgrund utan sång eller att man sjunger à capella, dvs. utan något komp. För Skypelektioner behöver man en webkamera och en bra mikrofon. Hörlurar rekommenderas om högtalarna inte är så bra på datorn. Om du inte har programmet Skype på din dator får du information om hur du installerar detta vid bokning av upplevelsen.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 700 Kr
  • Antal:
Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Vinprovning för 2 i Malmö En bit att köra men jag är mycket nöjd med arrangemanget! :D Sofi

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Sånglektion i Stockholm?