Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Provdykning i Göteborg

Letar du efter den perfekta presenten att uppvakta med? Varför inge ge bort en provdykning! En gåva som sent kommer att glömmas! Vi lär dig grunderna och hjälper dig ta det första steget mot ett dykcertifikat!
  • Pris: 500 Kr
  • Antal:
Under ytan!

Provdykning i Göteborg:  

Din Upplevelse

Vill du lära dig dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för dig som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.
Vi inleder med en kort teorigenomgång där du får veta hur tuberna fungerar och chans att ställa nyfikna frågor, sedan är det hög tid att ge sig ut i bassängen.
Efter anvisning från instruktören får varje elev i egen takt simma runt i vattnet och utforska dykningens spännande äventyr.
Det är svårt att beskriva känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Viktig information

Du bör vara simkunnig och dyksugen. Du måste vara över 12 år gammal. Utrustning ingår.

Vädret

Inomhusdyk, påverkas ej av vädret.

Tidsåtgång

Vanligtvis pågår provdyket under en kväll.

Antal personer

Upplevelsen genomförs med andra elever och instruktör.

Åskådare

Åskådare är välkommna.

Klädsel

Ta med badkläder och handduk.

Tillgänglighet

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum.

Plats

Göteborg

Kod : SE026b

Provdykning i Göteborg:

View Locations

Provdykning i Göteborg: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
8.0 / 10

Roligt att prova på
Det här var en kul grej att testa. Instruktören var mycket hjälpsam för mig som inte hadek oll nå någonting alls känns det som. :)
Malin R
8 / 10

Provdykning i Göteborg: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Provdykning i Göteborg: Tillgänglighet

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum.

Provdykning i Göteborg: Fascinerande fakta

Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. På äldre dagar genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Det var som en lufttät hjälm man fäste i dykdräkten för att sluta tätt. Dyk gjordes då för att utforska medans man idag gör dyk mer för nöjets skull än för forskningen. En dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan innan dykningen sker. Dykaren dyker sedan ner i havet och simmar så långt ner som möjligt innan luften tar slut. Detta är den mest extrema formen av dykning då det gäller att tajma dyket så att man även har luft nog kvar för att ta sig upp till ytan igen. Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt. När dykaren gör ditt dyk sker det med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort. Då dyk gjorts simmar man sedan under vattnet. Syrgastuben hjälper dykaren att andas så att dykningen kan ske i vattnet under en längre tid. Dykaren avslutar dyket med att komma upp till ytan.
Prova på dyk görs ofta i en bassäng och är en start för den som vill ha dykarcertifikat. Dykarcertifikatet ges först efter ett flertal dyk och då dykaren visat rätt teknik och kunskap.

Provdykning i Göteborg: Inte övertygad än

Provdykning i Göteborg: Restriktioner

Du måste vara simkunnig och ha med er badkläder, allt annat ordnas av oxygene. Ni måste även fylla i hälsodekleration. Svarar ni ja på någon av frågorna i hälsodeklarationen måste ni göra ett läkarbesök. Ni står för denna kostnad. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 500 Kr
  • Antal:

Provdykning i Göteborg: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Dagssegling för 1 i Lysekil För en mycket härlig dag ute på havet! Anna-Lena Olsson med make

Trusted by