Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Provdykning för 2 i Västerås

Häng med på en tur ner under ytan i vår roliga dykupplevelse. Detta är ett perfekt tillfälle att få prova på hur det är att dyka med hjälp av professionella instruktörer. Känn hur det är att tynglöst ta sig fram på djupt vatten.
  • Pris: 1349 Kr
  • Antal:
Provdykning

Provdykning för 2 i Västerås:  

 

Din Upplevelse

Vill Ni lära Er dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för Er som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.
Provdykningen inleds med en kort teorigenomgång där Ni får veta hur tuberna fungerar och chans att ställa nyfikna frågor, sedan är det hög tid att ge sig ut i bassängen.
Efter anvisning från instruktören får varje elev i egen takt simma runt i vattnet och utforska dykningens spännande äventyr. Det är svårt att beskriva känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

 

 

Viktig information

Du måste vara över 12 år gammal. Utrustning ingår.

 

 

Vädret

Dyket sker inomhus i bassäng

 

 

Tidsåtgång

2,5-3 timmar

 

 

Antal personer

Upplevelsen är för 2 personer men genomförs med andra elever och instruktör.

 

 

Åskådare

Åskådare är välkomna!

 

 

Klädsel

Ta med badkläder och handduk

 

 

Tillgänglighet

Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum

Övrigt

Foton är möjligt att få

 

 

Plats

Västerås

 

Kod : SE083

Provdykning för 2 i Västerås:

View Locations

Provdykning för 2 i Västerås: Tillgänglighet

Provdykning för 2 i Västerås: Fascinerande fakta

Dyk heter på engelska dive men mest förekommande term i Sverige är dyk. Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. På äldre dagar genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Det var som en lufttät hjälm man fäste i dykdräkten för att sluta tätt. Dyk gjordes då för att utforska medans man idag gör dyk mer för nöjets skull än för forskningen. En dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan innan dykningen sker. Dykaren dyker sedan ner i havet och simmar så långt ner som möjligt innan luften tar slut. Detta är den mest extrema formen av dykning då det gäller att tajma dyket så att man även har luft nog kvar för att ta sig upp till ytan igen. Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt. När dykaren gör ditt dyk sker det med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort. Då dyk gjorts simmar man sedan under vattnet. Syrgastuben hjälper dykaren att andas så att dykningen kan ske i vattnet under en längre tid. Dykaren avslutar dyket med att komma upp till ytan. Dyk görs inomhus i bassäng eller utomhus i havet eller i sjöar. Prova på dyk görs ofta i en bassäng och är en start för den som vill ha dykarcertifikat. Dykarcertifikatet ges först efter ett flertal dyk och då dykaren visat rätt teknik och kunskap.

Provdykning för 2 i Västerås: Inte övertygad än

Provdykning för 2 i Västerås: Restriktioner

Åldersgräns: 12 år. Utrustning ingår. Ta med baddkläder och handduk. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 1349 Kr
  • Antal:

Provdykning för 2 i Västerås: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Overnight Romantic Outdoor Experience in the Swedish Nature for 2 - Sweden Detta var en underbar upplevelse. Min man och jag fick detta i present av våra barn och det var verkligen uppskattat. Väldigt romantisk uppe bland träden! Margareta Johanesson

Trusted by