Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Provdykning för 2 i Linköping

Prova på att dyka tillsammans med en vän eller någon du håller kär. Utöka dina vatten kunskaper och andas under vatten. Upplev känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!
  • Pris: 1000 Kr
  • Antal:
Provdykning i Linköping

Provdykning för 2 i Linköping:  

Din Upplevelse
Vill Ni uppleva ett äventyr som fängslar? Vill Ni lära Er dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Upplev känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för Er som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.

Först ges en kort teorigenomgång om all viktig information såsom säkerhet och hur utrustningen fungerar. Sedan följer instruktören med Er på en första dykning på den grunda delen i bassägen. Sen finns självklart möjlighet att simma på den djupa delen också.

Viktig information
Åldersgräns: 10 år i målsmans sällskap, annars 12 år. Utrustning ingår.

Vädret
Dyket sker inomhus i bassäng

Tidsåtgång
Ca 1,5 timme

Antal personer
Upplevelsen är för 2 personer men max 10 personer kommer deltaga på provdykningen

Åskådare
Åskådare kan komma med men mot betalning av inträde i simhallen

Klädsel
Ta med badkläder och handduk

Tillgänglighet
Året runt enligt arrangörens speciella kursdatum, endast vardagar

Plats
Linköping

Kod : SE076

Provdykning för 2 i Linköping:

View Locations

Provdykning för 2 i Linköping: Tillgänglighet

Provdykning för 2 i Linköping: Fascinerande fakta

Dyk heter på engelska dive men mest förekommande term i Sverige är dyk. Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. På äldre dagar genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Det var som en lufttät hjälm man fäste i dykdräkten för att sluta tätt. Dyk gjordes då för att utforska medans man idag gör dyk mer för nöjets skull än för forskningen. En dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan innan dykningen sker. Dykaren dyker sedan ner i havet och simmar så långt ner som möjligt innan luften tar slut. Detta är den mest extrema formen av dykning då det gäller att tajma dyket så att man även har luft nog kvar för att ta sig upp till ytan igen. Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt. När dykaren gör ditt dyk sker det med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort. Då dyk gjorts simmar man sedan under vattnet. Syrgastuben hjälper dykaren att andas så att dykningen kan ske i vattnet under en längre tid. Dykaren avslutar dyket med att komma upp till ytan. Dyk görs inomhus i bassäng eller utomhus i havet eller i sjöar. Prova på dyk görs ofta i en bassäng och är en start för den som vill ha dykarcertifikat. Dykarcertifikatet ges först efter ett flertal dyk och då dykaren visat rätt teknik och kunskap.

Provdykning för 2 i Linköping: Inte övertygad än

Provdykning för 2 i Linköping: Restriktioner

Åldersgräns: 10 år i målsmans sällskap, annars 12 år. Utrustning ingår. Ta med baddkläder och handduk. Provdyket kan endast bokas in vardagar. Före dykning får du fylla i en hälsodeklaration. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 1000 Kr
  • Antal:

Provdykning för 2 i Linköping: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Detektivmiddag i Stockholm Min fru köpte för hon ville vi skulle gå. Hon hade det nog trevligare än vad jag hade för det här är inte riktigt min grej. Men det gick bra att lägga sig på en lite "lugnare" nivå och ändå låta historien utspela sig. Maten, drycken och atmosfären var annars god och trevlig så jag ska inte klaga allt för mycket. Harald

Trusted by