Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Provdykning för 2 i Göteborg

Upptäck en ny värld under vatten! Häng med på en tur ner under ytan i vår roliga dykupplevelse. Detta är ett perfekt tillfälle att få prova på hur det är att dyka med hjälp av professionella instruktörer. Känn hur det är att tynglöst ta sig fram på djupt vatten.
  • Pris: 1000 Kr
  • Antal:
Provdykning för 2

Provdykning för 2 i Göteborg:  

Din Upplevelse

Vill du lära dig dyka och samtidigt prova på något nytt, spännande och uppfriskande? Ta med en vän och häng med till bassängen och prova på att dyka med riktig dykutrustning. Ett fantastiskt tillfälle för er som länge funderat på att ta ett riktigt dykcertifikat.

Vi inleder med en kort teorigenomgång där du får veta hur tuberna fungerar och chans att ställa nyfikna frågor, sedan är det hög tid att ge sig ut i bassängen.

Efter anvisning från instruktören får varje elev i egen takt simma runt i vattnet och utforska dykningens spännande äventyr.

Det är svårt att beskriva känslan av att helt fritt och tyngdlöst ta sig fram med kroppens kraft i det tempererade vattnet som fylls av bubblor. Underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Viktig Information

Ni bör vara simkunniga och dyksugna. Lokala avvikelser i upplevelsens innehåll kan förekomma. Ni måste vara över 12 år gamla. Utrustning ingår.

Vädret

Inomhusdyk, påverkas ej av vädret.

Tidsåtgång

Vanligtvis pågår provdyket under en kväll.

Antal personer

Upplevelsen genomförs med andra elever och instruktör.

Åskådare

Åskådare är välkommna.

Klädsel

Ta med badkläder och handduk.

Tillgänglighet

Provdykning kan bokas året runt enligt arrangörens speciella kursdatum, oftast på tisdagar och torsdagar kvällstid.

Plats

Göteborg

Kod : SE031b

Provdykning för 2 i Göteborg:

View Locations

Provdykning för 2 i Göteborg: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
8.3 / 10

Nyhet
Varken jag eller min tjej hade testat tidigare så jag tog tag i det med en annorlunda födelsedagspresent i sommras. Det var defintivt uppskattat och jag tänker prova igen, antingen här i göteborg eller på semester utomlands i riktigt vatten.
K. H.
9 / 10

Dykning
Jag är knappast någon stordykare utan har bara dykt på semestrar utomlands. Det här var också roligt även om det var inomhus..
Thomaz
7 / 10

Toppen!
Fick en provdykning från er av mamma och pappa i födelsedagspresent. Galet härlig upplevelse! Perfekt uppladdning inför kommande Backpacking i Thailand:)
Sofia Fransson
9 / 10

Provdykning för 2 i Göteborg: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Provdykning för 2 i Göteborg: Tillgänglighet

Provdykning kan bokas året runt enligt arrangörens speciella kursdatum, oftast på tisdagar och torsdagar kvällstid.

Provdykning för 2 i Göteborg: Fascinerande fakta

Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av andningsgas (t ex luft, nitrox, trimix eller heliox). Vanligast är att man under sitt dyk har med sig gasen i en eller två tuber som bärs på ryggen under dyket. På äldre dagar genomfördes dykning med hjälp av en dykarklocka. Det var som en lufttät hjälm man fäste i dykdräkten för att sluta tätt. Dyk gjordes då för att utforska medans man idag gör dyk mer för nöjets skull än för forskningen. En dykvariant, fridykning, sker genom att dykaren andas in luft ovanför vattenytan innan dykningen sker. Dykaren dyker sedan ner i havet och simmar så långt ner som möjligt innan luften tar slut. Detta är den mest extrema formen av dykning då det gäller att tajma dyket så att man även har luft nog kvar för att ta sig upp till ytan igen. Dykaren dyker vanligtvis ner i havet från en båt. När dykaren gör ditt dyk sker det med ryggen före för att inte trycket mot ansiktet ska bli för stort. Då dyk gjorts simmar man sedan under vattnet. Syrgastuben hjälper dykaren att andas så att dykningen kan ske i vattnet under en längre tid. Dykaren avslutar dyket med att komma upp till ytan. Dyk görs inomhus i bassäng eller utomhus i havet eller i sjöar. Prova på dyk görs ofta i en bassäng och är en start för den som vill ha dykarcertifikat. Dykarcertifikatet ges först efter ett flertal dyk och då dykaren visat rätt teknik och kunskap.

Provdykning för 2 i Göteborg: Inte övertygad än

Provdykning för 2 i Göteborg: Restriktioner

Du måste vara 12 år gammal och simkunnig. Du/Ni behöver ha med er badkläder, allt annat ordnas av oxygene. Ni måste även fylla i hälsodekleration. Svarar ni ja på någon av frågorna i hälsodeklarationen måste ni göra ett läkarbesök. Ni står för denna kostnad. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 1000 Kr
  • Antal:

Provdykning för 2 i Göteborg: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Kitesurfing - 6 timmars privatlektion Supernöjd, lärde mig mycket på 6 h!
Är inte så pjåkig på Kitesurfing längre om jag får sig det själv;) Johan Merup

Trusted by