Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg
First Card förmåner

First Card förmåner

Som innehavare av First Card får du 12 % rabatt när du handlar hos Golden Moments. Ta del av ett brett utbud av spännande upplevelser och unika gåvor!

På Golden Moments kallar vi oss själva för experience hunters, en vision som driver oss att ständigt vara på jakt efter nya äventyr runt om Europa. Idag erbjuder vi våra kunder över 3500 upplevelser i 14 länder.

Vi har många starka samarbetspartners som till exempel SAS Eurobonus, Hilton HHonors och First Card.

Som innehavare av First Card har du förmånen att få 12 % rabatt på hela vårt utbud. Ange koden "FIRSTCARD12" i rutan för Kampanj/Rabatter när du är i kassan.

OBS: Rabatten dras av i kassan!

Ett urval av våra upplevelser:

Se även vårt resterande utbud av upplevelser:

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Gokart för 2 i Malmö Go karten var lika kul som alltid, har åkt många gånger. Det enmda som är tråkigt är att det inte varar så länge. En timme hade varit roligt vilket jag har provat en gång men då var man också rätt trött efteråt för det tar rejält a tt hålla sig kvar i kurvorna om man vågar köra i hög hastighet. Utomhus är roligast! Tommy

Trusted by