Förverkligar dina drömmar för 18 år | 1999-2017
Varukorg

Matlagning med kock (inklusive vinpaket)

Laga mat med en professionell kock som lär dig nya praktiska tips och tricks! Matlagning med kock är ett perfekt sätt att öka dina kulinariska kunskaper och lära dig laga en exklusiv tre rätters middag i en av våra kända matstudios, samtidigt som ni har kul tillsammans.

Våra kockar har en lång och bred erfarenhet från välkända restauranger i Sverige och resten av världen. Matstudio finns i både Stockholm och Malmö.
  • Pris: 1395 Kr
  • Antal:
Matlagning med proffesionell

Matlagning med kock (inklusive vinpaket):  

Din Upplevelse

Nå nya höjder med din matlagning på den här matlagningskvällen tillsammans med en professionell kock som lär dig nya praktiska tips och tricks om hur du förhöjer dina kulinariska kunskaper. Laga en gourmetmiddag i en av våra kända matstudios med en professionell kock. Ett lite annorlunda och spännande upplägg på en matlagningskurs!

Matlagningsupplevelsen inkluderar ett förkläde, 1 glas mousserande vin, recepthäfte, 3-rätters middag med ett glas särskilt utvalt vin tillvarje rätt, kock och lokal.

Viktig Information

Den här upplevelsen är för en person och upplevs tillsammans med övriga provningsdeltagare.

Om du ska dricka vin måste du vara 18 år (ta med leg), alkoholfria laternativ finns!

Tidsåtgång

Matlagningsupplevelsen varar mellan 4-6 timmar.

Antal Personer

För en person. Matlagningen sker tillsammans med andra deltagare och antalet varierar. Dock är man inte fler än 10 personer/kock.
 

Åskådare

Tyvärr är åskådare ej välkomna till matlagningsupplevelsen.

Klädsel

Valfri klädsel

Tillgänglighet

Matlagning med professionell kock är tillgänglig att bokas året runt, förutom 21 december - 6 januari.

Plats
 

Stockholm eller Malmö.

Kod : SE070

Matlagning med kock (inklusive vinpaket):

Matlagning med kock (inklusive vinpaket): Omdömen

Genomsnittligt omdöme
7.7 / 10

Det blev gott
Fick detta av min fru för oss båda eftersom jag alltid vill lära mig mer om matlagning. Vi var flera stycken i en grupp och det hade varit kul om man kunde fått mer tid för sina egna frågor men jag förstår ju också att det blir dyrare i så fall. Överlag var det både trevligt och gott så jag är nöjd.
Håkan B
7 / 10

matlagning med kock
Magnus var hjälpsam och allting blev över förväntan jämfört med när jag lagar liknande saker hemma så jag lärde mig mycket på detta. Litet minus för att det kostade en del.
Karin
7 / 10

Toppen!
Riktigt bra upplevelse för mig som är helt hopplös på matlagning..... Har skaffat mig lite nya talanger nu! ;)
Tina P
9 / 10

Matlagning med kock (inklusive vinpaket): Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod
captcha

Matlagning med kock (inklusive vinpaket): Tillgänglighet

Matlagning med kock (inklusive vinpaket): Fascinerande fakta

Det absolut mest prestigefyllda priset en resturang kan få idag är en plats i den världsberömda Michelinguiden, här följer lite fakta om den!

Michelinguiden är en beteckning på en serie guideböcker för resenärer och restauranggäster som ges ut årligen av Michelin. Beteckningen syftar framför allt på den serie guideböcker med röda omslag som även kallas (Le) Guide Michelin eller Le guide rouge de Michelin, och som innehåller bland annat rekommendationer på bra restauranger och hotell. Mest känd har Michelinguiden blivit för sin betygssättning av restauranger i toppklass med en, två eller tre stjärnor. De olika röda guideböckerna har olika geografisk täckning och ges ut på olika språk, men är uppbyggda enligt samma principer. Exempelvis finns en engelskspråkig utgåva vid namn Michelin Hotels and Restaurants – Main Cities of Europe som täcker in de flesta storstäder i Europa.

Michelinguiden gavs ut första gången 1900 i Frankrike av bröderna André och Edouard Michelin för att hjälpa bilister att hitta rätt väg, få service till bilen och ett hotell att sova på. Den franska upplagan är fortfarande den mest heltäckande, och Frankrike är det land som har ojämförligt flest stjärnbeströdda krogar i världen. De flesta hotell och restauranger som bedöms i de kontinentala upplagorna (t ex Frankrike, Tyskland och Italien) är dock inte lyxetablissemang utan vänder sig just till vanliga resande.

Matlagning med kock (inklusive vinpaket): Inte övertygad än

Matlagning med kock (inklusive vinpaket): Restriktioner

Du ska vara 18 år om du ska dricka vin, alkoholfria alternativ finns.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 6000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 1395 Kr
  • Antal:

Matlagning med kock (inklusive vinpaket): Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Matlagning med kock (inklusive vinpaket) Riktigt bra upplevelse för mig som är helt hopplös på matlagning..... Har skaffat mig lite nya talanger nu! ;) Tina P

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, Matlagning med kock (inklusive vinpaket)?