Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

Fotomodell för en dag i Stockholm

Bli fotomodell för en dag i Stockholm. All uppmärksamhet riktas till dig under två timmar. Du stylas av en makeup- och hårstylist inför en fotomodellshooting hos en professionell modellagency med massor av bilder på just dig!
  • Pris: 2290 Kr
  • Antal:
Upplev känslan av att vara fotomodell!

Fotomodell för en dag i Stockholm:  

Din Upplevelse

Pröva på att jobba som fotomodell och bli fotograferad i vår fotostudio. Under en timmes tid jobbar vi med olika teman, rekivista och kläder. Kul aktivitet på er möhippa.

Make up (Tillval)
Vi inleder med att en makeup-artist lägger professionell makeup på dig. Efter fotosession behåller du din makeup hela kvällen. Var med och tycktill om färgval och linjer

Styling (Ingår)
Använd fritt vårt klädförråd med scenkläder och peruker. Ta gärna med egna kläder om så önskas. I vårt klädförråd finns peruker, hattar div kostymer och accessoarer.

Fotosession (Ingår)
Under fotosession blandar vi porträtt och helkroppsbilder och du får prova en rad olika poser tillsammans med rekvista och bakgrunder. Växla gärna kläder under gång för större variation. Låna gärna våra scenkläder och peruker. Vi plåtar 200-250 bilder.

Redigering (Ingår)
Bilderna sparas ner på en CD som ni får efter ett par dagar. Det går även att beställa utskrifter i A4-format.

Väggkalender (Tillval)

En väggkalender med 12 utvalda bilder.

Priser

Fotosession (1,5 timme inkl CD): Ingår (2290 kr)
Makeupartist: Tillval (690 kr)
Hårstyling och makeup: Tillval (990 kr)
Väggkalender: Tillval (490 kr)

Viktig Information

Det är nödvändigt för dig att ta med dig 2 valfria ombyten som du vill bli fotad i.  För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.

Väder

Upplevelsen är ej väderberoende.

Tidsåtgång

Upplevelsen är planerad att vara ca 2 timmar lång.

Antal Personer

Fotomodell för en dag gäller för en person. Önskar du dock genomföra upplevelsen tillsammans med en vän kan även denna köpa ett presentkort och ni kan boka in samma tid.

Åskådare

Du är välkommen att ta med din vän som åskådare.

Klädsel

Valfri.

Tillgänglighet

Denna upplevelsen är tillgänlig året runt.

Plats

Stockholm

Kod : SE043a

Fotomodell för en dag i Stockholm:

View Locations

Fotomodell för en dag i Stockholm: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
10.0 / 10

Jätte bra
Fick av miin pojkvän! Jag blir aldrig bra på bild men nu såg bilderna fantastiska ut!
Anna
10 / 10

Fotomodell för en dag i Stockholm: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

Fotomodell för en dag i Stockholm: Tillgänglighet

Denna upplevelsen är tillgänlig året runt. Bokning skall helst ske 2 veckor i förväg.

Fotomodell för en dag i Stockholm: Fascinerande fakta

En fotomodell är en person som agerar modell vid fotografering av till exempel modebilder, TV/film-reklam, illustrationer till tidningsreportage med mera.

En fotomodell presenterar sina tidigare modelljobb genom en portfolio. Jobben som en fotomodell får kommer oftast på uppdrag av en modellagentur som fotomodellen är kopplad till. Modellagenturen tar därför en viss andel av modelluppdragets intäkter. Fotomodeller får vara beredda på att flyga till olika delar av världen för att fotas, och det kan ofta vara ett ganska slitsamt jobb. Fotomodellerna får vara beredda på långa arbetsdagar och långa arbetspass.

Den senaste tiden har flera olika fotomodellstävlingar dykt upp i media, och en av de största modelltävlingarna är Top Model som leds av fotomodellen Tyra Banks. Hur en fotomodell ska se ut är ett begrepp som ändras hela tiden, och faktum är att de svenska fotomodellerna är populära i världen, tack vare sitt ofta sunda utseende. Det har med andra ord flytit mycket vatten under broarna sedan världens första riktigt kända modell, engelska och trådsmala Twiggy, hamnade i världens blickfång.

Att vara fotomodell innebär att man ofta är en förebild för många unga, och därför är det viktigt att vara ett sunt ideal, eftersom man så ofta hamnar i rampljuset och får vara beredd på att fotograferas privat av paparazzifotografer och privatpersoner.

Det är ofta många fotomodeller som vill åt de fotoshoots som finns, och det gäller att hålla sig framme i fotomodellsbranschen. Innan en fotomodell kan ställa sig framför kameran, är det många moment som ska genomgås. Fotomodellen ska få en professionell makeup och bli stylad rätt. Detta utförs av branschfolk.

Fotomodell för en dag i Stockholm: Inte övertygad än

Fotomodell för en dag i Stockholm: Restriktioner

2 ombyten skall tas med. Bokning skall helst ske 2 veckor i förväg. För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 2290 Kr
  • Antal:

Fotomodell för en dag i Stockholm: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Kitesurfing - Grundkurs Mitt balanssinne är lite sisådär... men det var grymt kul när man fick till det! Ska prova igen så fort jag kan! Anja

Trusted by