Förverkligar dina drömmar för 18 år | 1999-2017
Varukorg

En halvdag med fiske i Göteborgs skärgård för 2

Lär dig de bästa fiskeknepen i Golden Moments halvdags fiskekurs! Häng med på en härlig fiskeupplevelse!
  • Pris: 2799 Kr
  • Antal:
Koppla av!

En halvdag med fiske i Göteborgs skärgård för 2:  

Din Upplevelse

Njut av en halvdag av fiske i Göteborgs vackra skärgård. Med en professionell fiskeguide fiskar ni i de bästa fiskevattnen bland havsöring, makrill, näbbgädda och i viss mån även torsk! Få värdefulla fisketips för framtiden av den professionella guiden.

För din bekvämlighet är transport från Göteborgs hamn, fiske- och säkerhetsutrustning inkluderad.

Viktig Information

Vi anpassar fisket helt efter gästernas önskemål, allt från ett stilla makrillmete i solnedgången till flugfiske efter havsöring vid de hetaste platserna längs kusten. Vi rekommenderar att fångad havsöring placeras tillbaka i vattnet, medan makrill och andra arter kan medtagas hem som fångst.

Väder

Upplevelsen kan bokas om vid påtagligt dåligt väder, men för det mesta går det att hitta vindskyddade platser där fiske är möjligt.

Tidsåtgång

Ni njuta av fyra timmars fiske.

Antal Personer

Upplevelsen är för två personer.

Åskådare

Båten för upplevelsen rymmer tre personer exklusive guide, vilket innebär att utöver de 2 fiskande kan även en åskådare medfölja.

Klädsel

Klädsel är helt beroende av säsong och väderförhållanden. Generellt sett bör alltid vind/vattentät jacka och byxor samt varm tröja medtagas under vår och höst. Keps, solglasögon samt solskyddskräm rekommenderas under sommaren. Under högsommar föreslås även handduk och badkläder. I priset ingår säkerhetsväst samt flytoverall under den kalla årstiden.

Tillgänglighet

Fiske halvdag i skärgården kan upplevas i början av april till mitten av oktober

Plats

Göteborgs skärgård

Kod : SE049

En halvdag med fiske i Göteborgs skärgård för 2:

En halvdag med fiske i Göteborgs skärgård för 2: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
9.0 / 10

Tack!
Riktigt trevligt fiske!
Göran Landström
9 / 10

Mycket nöjd
Himla härlig dag! Tack!
Sven Boqvist
9 / 10

En halvdag med fiske i Göteborgs skärgård för 2: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod
captcha

En halvdag med fiske i Göteborgs skärgård för 2: Tillgänglighet

Fiske halvdag i skärgården kan upplevas i början av april till mitten av oktober

En halvdag med fiske i Göteborgs skärgård för 2: Fascinerande fakta

Fångst av fisk görs av fiskare på yrkesmässig nivåer eller som fritidsfiske. Sportfiske bedrivs av hobbyfiskare och kan bestå av havsfiske, flugfiske, mete, kastspö och mycket mer. Olika kastdrag är wobbler, jigg, skeddrag och spinnare. Yrkesmässiga fiskare fiskar med nät och rev. Som amatör är fiskeguide att rekommendera.

Man kan fiska året om, även under is då fiskar man med pimpel. Fångsten varierar beroende på fiskeredskap och sjö. Man kan fiska i insjöar, vid kusten och på havet. Fiske i privatsjö anses exklusivt och då får man behålla fångsten. Förekommande fångst i Sverige är bland annat abbore, gädda, gös, havsöring och makrill. Fiskar man i privatsjö får man behålla fisken annars är vanligt att matfisken släpps åter i sjön. Vissa fiskar är utrotningshotade och ska därför ej fiskas.

Att fiska är en hobby som uppskattas av många, främst för det lugn och stillhet man han chansen att uppnå under en fiskestund. För att kunna vara en fiskare krävs ett stort tålamod, en fiskestund kan ta flera timmar, innan en storfisk nappar. Att fiska är en speciell teknik i sig, och det finns åtskilliga teorier om hur man på bästa sätt fångar drömfisken. Det finns även ett stort antal fisketidningar som är fyllda med tips om hur man ska bära sig åt. Något som experterna är rörande överens om, är dock att man bör ha rejält med tålamod och gärna kunskaper om fiskens beteende. Utrustning är naturligtvis viktigt för en fiskare, och vilka drag man använder sig av skiftar från tillfälle till tillfälle.

Att fånga storfisken är många fiskares dröm, och för en del blir det verklighet. Det börjar bli allt vanligare med fiskeresor, vilket innebär att deltagarna får prova fiskelyckan tillsammans med en fiskeguide, som tar med deltagarna till speciella fiskevatten som förhoppningsvis ska ge lite fisketur. I Göteborgs skärgård finns många populära platser dit fiskare kommer för att fiska tillsammans. En vacker natur kombinerat med lite fiskelycka, kan det bli bättre?

En halvdag med fiske i Göteborgs skärgård för 2: Inte övertygad än

En halvdag med fiske i Göteborgs skärgård för 2: Restriktioner

För avbokning: Kontakta leverantör senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning betraktas upplevelsen som förbrukad.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 6000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 2799 Kr
  • Antal:

En halvdag med fiske i Göteborgs skärgård för 2: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Dagssegling för 1 i Lysekil Fantastisk dag i en otroligt fin båt! Strålande sol gjorde knappast det hela sämre! Stig Svensson

Trusted by
Live Hjälp
Hej! Jag heter Anna
Behöver du någon hjälp med din present-idé, En halvdag med fiske i Göteborgs skärgård för 2?