Förverkligar dina drömmar för 21 år | 1999-2021
Varukorg

En dag i specialeffekternas värld

Undrar du hur de fascinerande och actionfyllda specialeffekterna i film skapas? I den här upplevelsen får du svaret! Prova på att själv vara den som styr spänningen genom att lära dig hantera mäktiga effekter.

  • Pris: 3999 Kr
  • Antal:
Mitt i effekterna

En dag i specialeffekternas värld:  

Din Upplevelse

Är du en actionhjälte? Brukar du titta på film och häpna över de häftiga actioneffekterna? Nu kan du förflytta dig in i filmens värld och hamna mitt i spänningen för en dag!

Det blir en actionfylld dag där du får en demonstration av de specialeffekter som förekommer i dagens filmer. Men så lindrigt kommer du inte undan, du kommer även själv att bli utsatt för diverse oförberedda och förberedda effekter.

Det här är en perfekt upplevelse för svensexa, möhippa, födelsedag eller varför inte till dig själv? Upplevelsen startar dramatiskt med att en stor gasolexplosion av eld skjuts mot offret ifråga. Om du har en videokamera och någon som filmar kommer du att få rätt häftiga bilder! Därefter kommer du att få en rundvandring i lokalerna där vi växlar mellan teori och praktik. Du kommer att få vara med och hjälpa till att skapa effekter som du sedan utsätts för.

Några av de olika moment som vi kommer att gå igenom både teoretiskt och praktiskt är: Vindeffekter, gasolbränder, dammeffekter, pyroteknik, sprängmedel, snöeffekter, rök/dimma, napalm explosioner, svartkrut, dynamit, regneffekter, tryckluftsexplosioner, gasolexplosioner, fyrverkerier etc etc.

Det blir garanterat mycket action med fartfyllda, explosiva scener samt många glada skratt!

Viktig Information

Upplevelsen som stuntman är lämplig från 13 år och uppåt. Ej lämpligt för gravida. Du bör vara mentalt stark då upplevelsen innebär mycket action. Nykterhet är ett krav. Vi förbehåller oss rätten att ställa in ett evenemang om en eller delar av gruppen är alkoholpåverkade. Full ersättning kommer då att debiteras.

Vädret

Upplevelsen påverkas ej av vädret.

Tidsåtgång

Upplevelsen tisdåtgång varierar mellan 1,5 till 2 timmar. Tiden styrs mycket av storleken på gruppen då programmet innehåller moment som alla ska ha möjlighet att prova på.

Antal Personer

Antal personer som genomför upplevelsen kan variera mellan 1 och 35 personer.
Upplevelsen är speciellt lämpad för en grupp t ex svensexa, möhippa där en person är "offret" och de övriga assisterar.

Åskådare

Självklart är åskådare välkomna! Om barn finns i sällskapet, var vänlig meddela detta i förväg.
Ett tips är att ta med en videokamera då det kommer att bli en fartfylld tid som definitivt är värt att förevigas.

Klädsel

Oömma kläder rekommenderas eftersom det vi arbetar med är smutsigt och en del gymnastiska övningar genomförs.

Tillgänglighet

Denna upplevelse kan genomföras året runt. Vanligtvis sker bokningar på helger (dvs. fredag, lördag och söndag), men det kan vara möjligt att boka in grupper på vardagar. Tider som gäller för bokning är som följer: 08.00, 10.15, 12.30, 14.45, 17.00.

Plats

Stockholm
Kod : SE013

En dag i specialeffekternas värld:

View Locations

En dag i specialeffekternas värld: Omdömen

Genomsnittligt omdöme
9.7 / 10

Yes!
Äntligen en toppaktivitet till svensexan! Kommer säkerligen bli uppskattat:)
Robban
9 / 10

B)
AHHHH, grymus grej alltså!! Hel nöjd med min dag som Actionhero!
Mejsere
10 / 10

WOW!!! haha
Min kille köpte denna till sig själv i present haha men jag var också med o ch betalade.hur som helst hade han jättekul den dagen och tyckte det va så värt det. Tack Golden Moments för en så annorlunda grej, klart uppskattat från vårt håll (men mest från min pojkväns hehe)
Madeleine Magnusson
10 / 10

En dag i specialeffekternas värld: Omdöme

Titel:
Omdöme:
Ert namn
Din e-post
Poängsättning:
Ange följande kod

En dag i specialeffekternas värld: Tillgänglighet

Denna upplevelse kan genomföras året runt. Vanligtvis sker bokningar på helger (dvs. fredag, lördag och söndag), men det kan vara möjligt att boka in grupper på vardagar. Tider som gäller för bokning är som följer: 08.00, 10.15, 12.30, 14.45, 17.00.

En dag i specialeffekternas värld: Fascinerande fakta

När de flesta människor pratar om specialeffekter avser det oftast pyrotekniska effekter. Detta beror troligtvis på att denna typ av specialeffekter ofta är mycket spektakulära och märkbara i filmer och TV-program. Då Pyro är latin för eld är det sådeles naturligt att definera begreppet pyrotekniska effekter som något inom bränder och/eller explosioner. Exempel på de vanligaste typerna av pyrotekniska effekter är bilexplosioner, bränder och så kallade squibb. Squibbs är de små explosiva anordningar som används för att simulera kroppsträffar och dylikt.
De vanligaste specialeffekter som görs för svensk film och TV är dock de som publiken helst inte skall märka eller häpnas av, dvs vädereffekter. En dåligt genomförd dimma eller ett orealistiskt regn kan i värsta fall förstöra stämningen i en annars perfekt regisserad och spelad scen.

En dag i specialeffekternas värld: Inte övertygad än

En dag i specialeffekternas värld: Restriktioner

Upplevelsen är lämplig från 13 år och uppåt. Ej lämpligt för gravida. Du bör vara mentalt stark då upplevelsen innebär mycket action. Nykterhet är ett krav. Vi förbehåller oss rätten att ställa in ett evenemang om en eller delar av gruppen är alkoholpåverkade. Full ersättning kommer då att debiteras. Upplevelsen kan bokas året runt. Vanligtvis sker bokningar på helger (dvs. fredag, lördag och söndag) men det kan vara möjligt att boka in grupper på vardagar. Tider som gäller för bokning är som följer: 08.00, 10.15, 12.30, 14.45, 17.00.
Följ dessa 4 enkla steg för att njuta av en oförglömlig upplevelse dag!

Köp din upplevelse

Välj bland över 7000 erfarenheter i Europa och USA

Få din kupong via e-post eller post

Din kupong kan skickas ut till dig, eller skickas direkt till din inkorg med en personlig pdf kupong fastsättning ut hemma eller framåt på.

Aktivera din kupong

Mottagare besökte vår hemsida för att aktivera voucher eller byta till något annat i vårt sortiment.

Boka ett datum

Kontakta plats att boka ett datum för din upplevelse.

  • Pris: 3999 Kr
  • Antal:

En dag i specialeffekternas värld: Alternativ

Vanliga frågor
Här kan du få hjälp med frågot kring utbyte och uppgradera ditt värdebevis, leveranstider , information om produkter, företagens tjänster och mycket mer. Visa vanliga frågor här
Omdömen
Detektivmiddag för 2 i Göteborg Fick presentkortet av mina söner på detta i födelsedagspresent. Tog med mig maken till Göteborg och upplevde en annorlunda men himla underhållande kväll!
Nästa gång är det jag som ge bort detta i present!! Lotta

Trusted by